9. DEČIJI FILMSKI FESTIVAL: Najbolja ostvarenja za decu sinhronizovana na srpski jezik

Na dečijem filmskom festivalu Kids festu, koji se ove godine održava od 14. do 20. oktobra, najmlađi će imati priliku da pogledaju popularne animirane, 3D i dokumentarne dečje hitove na srpskom jeziku

  • 0

Koliko je opasna, a koliko uzbudljiva najveća prašuma na planeti, prašuma Amazona? Da li prijateljstvo može da pobedi sve, pa čak i da celo jedno pleme spasi gladi tokom strašne severne zime? Kako se deca snalaze kada treba da pruže otpor starijima koji ih gnjave?

Odgovore na ova i druga pitanja o uzbudljivom dečjem svetu odrastanja, igre, kreativnosti i avanture otkrijte na najpopularnijem festivalu zabave, Dečijem filmskom festivalu Kids festu, koji se ove godine održava od 14. do 20. oktobra.

Kids fest će publici predstaviti zanimljive filmske premijere – animirane, igrane, dokumentarne, 3D filmove iz Danske, Nemačke, Francuske, Norveške, Španije, Belgije, Kanade, Izraela, Brazila, i drugih zemalja. Veći deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a na Kids festu naći će se sinhronizovani na srpski jezik.

9. Dečiji filmski festival Kids fest dešava se u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i u preko 30 gradova širom Srbije.

U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima "Cineplexx Delta City", "Roda Cineplex" i Dvorani Doma sindikata, u Novom Sadu u bioskopu "Arena Cineplex", u Kragujevcu u bioskopu "Cineplexx Kragujevac Plaza", dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop "Vilin Grad".

Među ostvarenjima su dokumentarci o životinjama, priče o prijateljstvu, ljubavi, odrastanju i avanturama. "Amazonija 3D" stiže iz Brazila, i govori o avanturama malog majmuna izgubljenog u najvećoj prašumi na svetu – prašumi Amazona. Iz Kanade dolazi "Legenda o Sarili 3D", avantura koja prati putovanje troje mladih Inuita u zemlju iz legende, putovanje koje može da spasi čitavo njihovo pleme.

Među animiranim 3D ostvarenjima koje Kids fest predstavlja svojoj publici su i "Vitez Rđavko 3D", nemačko ostvarenje sa mnogo zanimljivih likova, i "Nosorog Oto 3D", danski film o avanturama dečaka i njegovog neobičnog ljubimca, nosoroga. "Zip i Zap" je španska komedija o dvoje blizanaca kažnjenih zbog bezobraznog ponašanja boravkom u letnjoj školi, a iz Austrije dolazi film "Konj na balkonu", nesvakidašnja priča o deci koja u svom stambenom bloku pronalaze konja, i odlučuju da ga zadrže. "Afrički safari 3D" je majstorski dokumentarac u odličnoj 3D tehnici, koji publiku upoznaje sa uzbudljivim afričkim kontinentom i njegovim stanovnicima.

Na Kids Festu gledaoci će moći da izaberu između još mnogo zanimljivih filmova, a u bioskopima ih očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni!

Cene karata za bioskopske projekcije na Kids festu i ove godine biće veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Adresa zvaničnog sajta Dečijeg filmskog festivala Kids Festa je www.kids-fest.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA