ZBOG GEJ PARADE: Policija blokirala centar Beograda, legitimišu na svakom koraku! (FOTO)

U užem centru Beograda primetan je veliki broj policajaca u oklopnim odelima, a sve zbog provere i sprečavanja bilo kakvih incidenata u slučaju održavanje sutrašnje "Parade ponosa"

  • 16

OPSADNO STANJE!

U užem centru Beograda primetan je veliki broj policajaca u oklopnim odelima, a sve zbog provere i sprečavanja bilo kakvih incidenata u slučaju održavanja sutrašnje "Parade ponosa".

Interventna policija je već sada okupirala park "Manjež", a primetni su i kordoni policije u Knez Mihailovoj, na Terazijama i Trgu Nikole Pašića.

Kako javlja naš dopisnik sa terena, policija legitimiše građane, a u samom parku "Manjež", gde treba da se održi "Parada ponosa", pored policije, primetan je veliki broj radnika koji postavljaju zaštitnu ogradu, tako da će Parada verovatno biti održana.

Međutim, konačna odluka o održavanju "Parade ponosa" biće doneta u toku današnjeg dana, i ukoliko se donese pozitivna odluka o tome, svi skupovi koji se protive njenom održavanju biće zabranjeni.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    27. septembar 2013 | 17:52

    Ljudi moji, koje maltretiranje, pet puta su me legitimisali, mrtav umoran, vracam se sa posla, a "plavi andjeli": "Gospodine samo momenat, dajte nam vase "isprave"... ovo je silovanje u mozak, nisam bio nesto protiv ovih gnjida, ali sad bi ih naguzio bagremovom granom.

  • Srpska manjina

    27. septembar 2013 | 18:02

    Cija su sad prava ugrozena? Je li njih neko legitimise zbog seksualne pripadnosti? Sad smo mi kao vecinja ugrozeni.

  • Srpkinja

    27. septembar 2013 | 17:56

    A ko ce to da plati?! Gradjani Srbije! Samo da bi oni pokazivali ko su. Boli nas pracka ko su i sta su, nek odjebu vise jednom sa svojim pederlukom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA