NIŠ: Uhapšen par koji je na smrt premlatio prijatelja u kafani

Niška policija uhapsila je Nebojšu R. (41) i njegovu vanbračnu suprugu Eminu J. (32), koji su bili u bekstvu, pošto su ubili svog poznanika Damira Grekulovića (35)

  • 4

Nebojša R. (41) iz Niša i njegova vanbračna supruga Emina J. (32) iz Knjaževca pesnicama su ubili svog poznanika Damira Grekulovića (35) iz niškog sela Kamenica.

Zločin se dogodio sinoć oko 22:30 časova u kafani „Gala" u Borskoj ulici u Nišu, a prema rečima očevidaca tragediji je prethodila svađa između Damira i osumnjičenog para. Povod sukoba je, prema prvim informacijama, navodna pozajmica koju Grekulović nije vratio Emini.

Vlasnici kafane još su u šoku, jer kako kažu, nikada im se ništa slično nije desilo.

- Čitav dan sam i ja i supruga pod tabletama, ovim poslom se bavimo četrdeset godina, a ovo je nešto najstrašnije što nas je snašlo. Ništa nije nagoveštavalo tragediju, taj par je sedeo za stolom, pili su pivo, ali nisu bili pijani. Taj mladić je kasnije stigao, ali sam mu ja kazao da je već fajront i da ne ulazi.

Međutim, on mi je rekao: "Samo da se pozdravim sa poznanicima, neću dugo." Šta se desilo posle toga nisam video, jer smo i ja i žena bili u kuhinji. Nismo ni čuli neku svađu, samo sam video mladića kako leži na podu. Povikao sam: "Ženo, ovaj čovek je mrtav." Pritrčali smo mu, a njemu je odmah počela da modri glava. Zvali smo Hitnu pomoć. Kada su došli, pokušavali su dugo da ga ožive, ali sve je bilo uzalud - kaže vlasnik kafane.

Nakon ubistva Nebojša i njegova partnerka su pobegli, ali su posle nekoliko časova policija ih je pronašla u njihovom stanu u Nišu i privedeni su na saslušanje u Policijsku upravu.

- Saslušali smo ih. Emina je kazala da joj je Damir navodno dugovao neke pare duže vreme. Kada je ušao u kafanu ona mu je kazala: "Gde si, prevarante, on je počeo da se sa njom svađa, ona ga je napala a pridružio joj se i muž. Usmrtili su ga rukama, jer nema dokaza da je upotrebljeno bilo kakvo oružje ili oruđe, niti da je on udario u neki predmet što bi dovelo do fatalnog ishoda - kažu naši sagovornici.

Osumnjičenom paru određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedeni na saslušanje istražnom sudiji.

Telo ubijenog mladića poslato je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, kako bi se utvrdio uzrok smrti.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA