Muž finske predsednice zurio u poprsje danske princeze (VIDEO)

Piter Arajvi, muž finske predsednice, zurio je u grudi danske princeze Meri na kraljevskoj večeri u Kopenhagenu

  • 0

Kraljevske večere mogu biti često zamorne, a nekada govori nisu jedino što će prisutnima privući pažnju. Piter Arajvi, muž finske predsednice Tajre Halonen, sigurno je delio to mišljenje kada je na kraljevskoj večeri  u Kopenhagenu zurio u grudi danske princeze Meri.

Kako bi skratio vreme provedeno na večeri, Arajvi je iskoristio trenutak da "odmeri" poprsje danske princeze Meri, koja je sedela odmah pored njega. Princeza, supruga danskog princa nosila je crnu dekoltiranu haljinu, tijaru i ogrlicu koja je Arajviju bila manje interesantna.

U videu koji je već pregledalo 12.000 ljudi, se vidi kako Arajvi zuri u princezino poprsje nekoliko sekundi, sve do trenutka kada se  princeza okreće i  vidi gde Arajvi gleda. Muž finske predsednice je odmah skrenuo pogled i usmerio ga u suprotnom pravcu.

Princeza je, ipak, uspela da se iskontroliše, pa je sa blagim osmehom na licu rukom prešla preko svog dekoltea, pokušavajući da popravi haljinu. Posle toga oboje su se ponašali kao da se ništa nije dogodilo.

Za sad se ne zna kako je ovaj "momenat" prokomentarisala supruga Arajvija.

(Dejli mejl / I.Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA