• 4

Besplatno lečenje i školovanje invalidne dece u SAD

Za decu sa invaliditetom, starosti od 14 do 17 godina, omogućeno besplatno školovanje i lečenje u Americi u naredne dve godine

  • 4

Organizaciji osoba sa amputiranim ekstremitetima Smederevo upućen je poziv preko Ambasade SAD u Beogradu i organizacija koje se brinu o razmeni studenata, da određeni broj dece, koji prođe mali test poznavanja engleskog jezika, može da dobije besplatno školovanje i lečenje u Americi u naredne dve godine.
Poziv se odnosi na decu sa invaliditetom rođenu od 5. marta 1996. do 15. jula 1999. godine. Mogu da se jave i deca koja boluju od dijabetesa i kontinuirano primaju insulin. Potrebno je da se zainteresovani hitno jave zbog sređivanja potrebne dokumentacije i organizovanja testa koji će biti održan u Beogradu, u prisustvu roditelja.

Poziv je upućen i za stariji uzrast studenata sa invaliditetom, za program besplatne razmene sudenata, u cilju studiranja na Univerzitetu EIL u Americi. Prijave za master studije, koje je takođe besplatno, treba doneti u prostorije Organizacije osoba sa amputiranim ekstremitetima Smederevo. Ukoliko se na oba poziva prijavi veći broj zainteresovanih, postoji mogućnost organizovanja testa i u Smederevu.
Organizacija osoba sa amputiranim ekstremitetima Smederevo nalazi se u Karađorđevoj ulici broj 5-7, u prizemlju Centra za kulturu, a broj telefona je 026/619 – 770.
(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima