• 4

Besplatno lečenje i školovanje invalidne dece u SAD

Za decu sa invaliditetom, starosti od 14 do 17 godina, omogućeno besplatno školovanje i lečenje u Americi u naredne dve godine

  • 4

Organizaciji osoba sa amputiranim ekstremitetima Smederevo upućen je poziv preko Ambasade SAD u Beogradu i organizacija koje se brinu o razmeni studenata, da određeni broj dece, koji prođe mali test poznavanja engleskog jezika, može da dobije besplatno školovanje i lečenje u Americi u naredne dve godine.
Poziv se odnosi na decu sa invaliditetom rođenu od 5. marta 1996. do 15. jula 1999. godine. Mogu da se jave i deca koja boluju od dijabetesa i kontinuirano primaju insulin. Potrebno je da se zainteresovani hitno jave zbog sređivanja potrebne dokumentacije i organizovanja testa koji će biti održan u Beogradu, u prisustvu roditelja.

Poziv je upućen i za stariji uzrast studenata sa invaliditetom, za program besplatne razmene sudenata, u cilju studiranja na Univerzitetu EIL u Americi. Prijave za master studije, koje je takođe besplatno, treba doneti u prostorije Organizacije osoba sa amputiranim ekstremitetima Smederevo. Ukoliko se na oba poziva prijavi veći broj zainteresovanih, postoji mogućnost organizovanja testa i u Smederevu.
Organizacija osoba sa amputiranim ekstremitetima Smederevo nalazi se u Karađorđevoj ulici broj 5-7, u prizemlju Centra za kulturu, a broj telefona je 026/619 – 770.
(D. K.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima