PAPARAZZO: Ceca sa balkona slala poljupce fanovima!

Jutros oslobođena zvezda u bade mantilu otpozdravljala okupljenim fanovima ispred vile na Autokomandi

  • 2

Svetlana Ceca Ražnatović zahvalila se svojim fanovima koji su se okupili danas ispred njene vile u Ljutice Bogdana. Ona je pre nekih pola sata, u društvu svoje malog setrića, izašla na balkon i pozdravila prisutne. Dok je tek oslobođena folk diva slala poljupce i mahala iz razdragane mase čuli su se povici, a bilo je bogami i suza.

Posle nekoliko minuta, Ceca se vratila u kuću, ali fanovi ni tada nisu počeli da se razilaze, valjda čekajući bis.

- Vreme je da se posvetim svojoj porodici, svojoj karijeri i svojoj publici. Jedino me to zanima i usrećuje, izjavila je još jutros na društvenoj mreži Tviter, neposredno pre skidanja narukvice sa noge, Ceca Ražnatović.

 

Nakon što je jutros oko pola 9 i zvanično odslužila osmomesečnu kaznu za malverzacije prilikom transfera fudbalera FK "Obilić", ona je svojim fanovima, opet preko Tvitera, poručila:

- Dobro jutro! Ovaj dan je lep, sam po sebi! :) :*

Ceca je ranije poručila da povodom odsluženja zatvorske kazne neće praviti žurku ni davati izjave za medije. U kasnim popodnevnim satima je primećena kako svojim automobilom odlazi negde velikom brzinom.

(Ekipa Telegrafa)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    27. februar 2012 | 01:27

    Jadna je zemlja gde mladi velicaju i dive se osobi koja je ukrala,prevarila,bila osudjena...A od tog novca koji je trebala da da drzavi,trebala su njima da se plate skolovanja,kompjuteri za skole...Oni je pozdravljaju,a ona se samo smeska....

  • dzenan

    24. februar 2012 | 14:08

    lopuza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA