Srbljanović: Plašim se da me ne pretuku kao Teofila Pančića

- Ja ne smem da idem autobusom jer se bojim da me neko ne pretuče kao Teofila Pančića. Ne održava se Prajd zbog Evrope, to je pitanje naših građana - kaže dramska spisateljica

  • 15

Dramska spisateljica Biljana Srbljanović rekla je u "Kažiprstu" na "B92" da je u Srbiji biti drugačiji na bilo koji način rizik i da se plaši da će proći kao Teofil Pančić.

- Rizik je na raznim planovima. Rizik je da vas ismevaju po tabloidima, satanizuju ili da banalizuju to što radite, toliko da ne možete da ulazite u polemike. Jedna vrsta primitivizacije i same vlasti - kaže Srbljanović.

Ona kaže da smatra da komentari Jelka Kacina o paradi nisu na mestu.

- Ne živi Kacin u Beogradu... neće on da ide i da spusti glavu, jer ne zna kako ga ko gleda. Ja ne smem da idem autobusom jer se bojim da me neko ne pretuče kao Teofila Pančića. Ne održava se Prajd zbog Evrope, to je pitanje naših građana. Moramo da uđemo u Evropu da bi dobacili do nekog kriterijuma življenja koji je bolji - kaže Srbljanović.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djole

    30. septembar 2013 | 10:13

    Ma ko kaze, povuces crtu i vooooozis se slobodno!

  • Milan

    30. septembar 2013 | 10:26

    Za takve komentare, pljuvanje, optuzivanje srba i Srbije za sve moguce sto se desilo prethodnih 20 godina, cudi me da jos uvek mozes slobodno da setas. Ne moras da se plasis, nece tebe niko. Srbi su to, glup narod, mozes da mu radis sta hoces, pljujes, vredjas, a slobodno setas u sred Beograda. Mada ipak imaj oci na ledjima, posmatraj, nikada se ne zna, nisu ni svi srbi bas toliko ludi, neke te reci i vredjaju.

  • Bojan

    30. septembar 2013 | 10:28

    Da li nekog stvarno, ali stvaarno zanima mišljenje jedne anonimne narkomanke. Poznata po tome da izjavljuje uvek kontra zdravom razumu!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA