Duševni bolesnik silovao nastavnicu srpskog jezika

Dvadesetčetvorogodišnji S. P. uhapšen je pod sumnjom da se u nedelju ujutro pomoću merdevina popeo na gornji sprat kuće nastavnice Lj. S. (47) i silovao je

  • 7

Policija iz Teslića uhapsila je S. P. (24) iz Blatnice kod Teslića zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanje, saopšeno je iz CJB Doboj.

Reč je o duševnom bolesniku koji je, kako su rekli stanovnici Blatnice koji su insistirali na anonimnosti, i ranije povremeno napastvovao žene u ovom naselju. On je u nedelju ujutru oko pet sati preko merdevina popeo se na gornji sprat kuće u kojoj je 47-godišnja nastavnica srpskog  jezika Lj. S. bila sama i uz pretnju nožem je silovao.

Policija ga je ubrzo uhapsila. Blatničani u šoku prepričavaju ovaj događaj. Ističu kako je reč o uzornoj porodici. Njihov 23-godišnji sin trenutno je u Beogradu gde se dodatno školuje nakon završenog Veterinarskog fakulteta.

- Svi smo u šoku. To je izuzetno vredna i časna žena. Predaje srpski jezik u jednoj školi u Tesliću. Možda je ovo moglo i da se spreči jer je S. P. i ranije pokazivao slične sklonosti - kazala je jedna od komšinica.

Nakon kriminalističke obrade Pavličević će biti predan Okružnom tužilaštvu Doboj na dalje postupanje.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevni avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • m

    30. septembar 2013 | 23:15

    Weber whatever, ajde idi ubi se!

  • Milan

    30. septembar 2013 | 23:41

    Cuj Srpski jezik u Bosni !!! Samo da pitam tog idiota koji je jezik on ucio, kad je postojao Srpsko- Hrvatski ili obratno. Kad su uveli novi jezik zašto bar nije turski stariji je od izmišljenog Bosnjackog

  • Miloseviceva

    1. oktobar 2013 | 02:13

    Weber S Javi se Zavodu za mentalno zdravlje, dobices gratis prevoz i sobu sa pogledom u najblizoj psihijatrijskoj ustanovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA