Premijera filma o Beogradu Borisa Malagurskog (VIDEO)

Film koji na uzbudljiv način predstavlja Beograd, viđen očima Beograđana koji vole i poznaju svoj grad, biće premijerno prikazan 19. oktobra u Sava centru

  • 2

Dugometražni dokumentarni film o Beogradu srpsko-kanadskog režisera i producenta Borisa Malagurskog biće premijerno prikazan 19. oktobra u velikoj dvorani Sava centra u 20.30 časova.

Režiser poznat po filmu "Težina lanaca", u kojem se bavio umešanošću zapada u raspad Jugoslavije, u novom ostvarenju na originalan i kreativan način prikazuje svetu novu svetsku destinaciju – Beograd.

Srpska prestonica prikazana je kao privlačna evropska metropola, otvorenog duha i bogate kulture, slobodarske istorije, uzburkane sadašnjosti i perspektivne budućnosti, koja prihvata svakog svog posetioca ili onog ko se odluči da živi u njoj, s jedne strane ljubomorno čuvajući svoju tradiciju, a sa druge prihvatajući novine koje donose savremene tehnologije.

Film na uzbudljiv način predstavlja Beograd, viđen očima Beograđana koji vole i poznaju svoj grad, njegovu istoriju, lepote i šmek, s ciljem da privlačnu grad-destinaciju učini omiljenim odredištem svih, a posebno stranaca, kako onih koji su spremni da ga posete, tako i onih koji neće doći, ali će podeliti jednu pozitivnu, lepu sliku o Beogradu, Beograđanima i Srbiji u svetu, o našem gostoprimstvu, toplini i šarmu.

Pored režije Malagurski potpisuje i produkciju i montažu. Direktor fotografije je Mladen Janković, za vizuelne efekte bio je zadužen Alex Tselekidis, za muziku Veljko Kuzmančević, a montažu - Jovana Dimitrijević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Savrseno normalan

    1. oktobar 2013 | 12:49

    Boris je dasa! Bavi ozbiljnim temama! Jako je podigao rejting televiziji na kojoj radi ! On i Maric su Ok. Luda kuca i druge gluposti odmah na Pink!!!

  • Darko

    1. oktobar 2013 | 11:12

    Već viђeno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA