TRKA S VOZOM: Bežao od policije, za dlaku izbegao smrt (FOTO)

Britanac je dok je bežao od policije prvi voz izbegao za sekundu, dok je mašinovođa drugog morao da stisne kočnice jer je čovek skočio na šine

  • 0

Nepoznat mladić iskočio je ispred dva brza voza dok je bežao od policije, a zatim skočio na šine, u Barkingu, u istočnom Londonu, a fotografije ovog užasavajućeg momenta su dospele na internet.

Čovek iz Velike Britanije, čije ime nije objavljeno, dok je preskakao s jednog perona na drugi izbegao je "za dlaku" udarac brzog voza, koji se približavao peronu. Onda je opet skočio na šine dok se drugi voz približavao i naterao vozača da stisne kočnicu za slučaj opasnosti.

Prvi voz je izbegao za sekundu, dok je mašinovođa drugog morao da stisne kočnice kada je nesmotreno dospeo na šine. Policajci iz britanske transportne policije tragaju za njim i zbog incidenta koji se dogodio pre mesec dana.

- Čovek se približavao gomili ljudi na stanici kada je zapazio brojne uniformisane policajce. Snimio je situaciju, potrčao niz stepenice, skočio na šine i prešao na drugu platformu - rekao je istražni policajac Fil Čurč.

Iz policije veruju da čovek nije povređen u toku incidenta, niti bilo ko u ovom nepromišljenom ekstremnom postupku.

(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA