Ukrali mu s njive sistem za navodnjavanje!

Nepoznati lopovi na njivi Momčila N. iz Tribroda demontirali i odneli kompletan sistem za navodnjavanje, vredan oko 100.000 dinara

  • 3

Poljoprivredniku Momčilu N., iz sela Tribroda kod Velikog Gradišta, nepoznati kradljivci tokom prethodnog vikenda odneli su sa njive ceo sistem za navodnjavanje.

On je, da bi mogao da zaliva povrće, na svojoj njivi montirao sistem u koji je uložio više od 100.000 dinara. Međutim, grupa kradljivaca demontirala je ceo sistem deo po deo i odnela ga.

- Područje Velikog Gradišta godinama je poznato po uzgajanju povrća, ali i po kradljivcima koji ceo rod odnose preko noći. Oni su sada otišli i korak dalje, jer su, nakon serijskih krađa povrća, prešli i na sisteme za navodnjavanje, pošto im oni donose veću zaradu – saznajemo u istrazi.

Policija radi na otkrivanju identiteta nepoznatih počinilaca ove krađe koji su, najverovatnije, umešani i u ranije krađe povrća s njiva na području Velikog Gradišta.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vojvodjan

    1. oktobar 2013 | 15:41

    Sta reci a ne zaplakati, nema nama spasa, Srbistan je otisao u ku*** totalno!

  • Prof.Biologije

    1. oktobar 2013 | 19:41

    Jadan čovek, radi da bi nahranio ljude a lopovi ga pljačkaju i prodaju ukradenu robu kapitalistima koji ih teraju da kradu.

  • Zorica

    1. oktobar 2013 | 15:49

    OK, sada mu u jesen i nije potreban sistem za navodnjavanje a do proleća će imati svakako. Uhvatiće policija lopove i vratiti mu taj njegov sistem navodnjavanje. Nema potrebe za paniku i brigu :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA