ZBOG 40 CENTI: Besan nokautirao prodavačicu (VIDEO)

Amerikanac je hteo da kupi cigarete za koje nije imao dovoljno para, a kada je prodavačica tražila ostatak novca, krenuo je da se fizički obračuna sa njom

  • 8

Besni kupac se posvađao s radnicom (23) u prodavnici, u Lejkvudu, SAD, zbog 40 centi (35 dinara), i u žaru svađe ju je udario pesnicom u glavu.

Amerikanac je pokušao da kupi kutiju cigareta koja košta oko 1,41 dolara (120 dinara), ali je imao samo jedan dolar. Kada mu je prodavačica rekla da treba da doda i ostatak novca, toliko se naljutio da je krenuo i fizički da se obračuna. Policija još nije pronašla osumnjičenog napadača.

- Danas postoje kukavice koje su spremne da rade gluposti - rekla je nakon napada uplakana devojka.

Kada je muškarca zamolila da izađe iz prodavnice na benzinskoj pumpi, jer nema čime da plati cigarete, on je pokušao da ih ukrade.

- Sve se dogodilo jako brzo. Nisam mislila da će me udariti - ispričala je prodavačica.

Ostali kupci u trgovini, zatečeni nasilnim i neočekivanim ponašanjem, samo su nemo stajali dok je on besno izjurio napolje.

Policija je izjavila da se radi o brutalnom napadu na nevinu žrtvu, koja se sad boji da ode na posao. Zbog udarca su joj pale naočare sa glave, a zaradila je i povredu oka.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    1. oktobar 2013 | 17:08

    Sisa

  • Mare car

    1. oktobar 2013 | 19:50

    Amerikanci, kinezi, jevreji i indijci verovali vi meni ili ne su najgore musterije koje mozete da imate. Customer service u americi je farsa i sou i musterije itekako iskoriscavaju to. Npr ako u americi odete i kupite parfem i za nedelju dana se vratite sa polupraznom bocicom....step 1 zalite se prodavcu da vam je izasao neki osip i da zelite da vratite produkt i zelite pare nazad. Naravno obican prodavac nema tu moc da vam refundira pare tako da vi onda idete na step 2 - zovi mi menadzera! Tu vec postajete nervozni i ljuti na prodavca i razgovarate sa managerom. Mozete reci skoro bilo sta do granica pretnji. Najbolje prolazi pretnja otkazom manageru jer cete se zaliti i njegovom manageru i sudu za stetu nanesenu parfemom. Manager u tom slucaju odmah popusta jer ne zeli niti da izgubi posao niti da ima nezadovoljnu musteriju....sto je kod njih kao bauk. Jevreji su pravi likovi sto se toga tice...govorim o americkim jevrejima. Ali npr jevreji iz new yorka su totalno druga prica...to su vec ljudine i oni ce vas opusteno pitati ej brate daj vrati mi pare ovaj parfem je sranje! Sto licno mnogo vise cenim od hohstaplerskog pozorista. Indijci i kinezi su jednostavno veoma neljubazni i nemaju ni malo obzira prema radnicima. Da li je to neki komplex ili sta je...ne znam. Najjaci su ameri iz new yorka i texasa. Ovi prvi su toliko opusteni i normalni i zajebanti dok su ovi drugi ljudine konzervativnog, porodicnog tipa i uvek su iskreni i veoma veoma ljubazni. Ima uvek naravno izuzetaka. Ima i totalnih suprotnosti a u principu sve je do kulture i sredine u kojoj su rasli. I gde ste nasli cigare od 1.41 u americi? Tamo su minimum 6dol...

  • Petar Arsenijevic

    1. oktobar 2013 | 17:30

    Kriza, brate...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA