POLICIJO, REAGUJ: Da li će monstrum koji maltretira pse biti kažnjen?

Danijel M. iz Srpske Crnje nahuškao je svoja dva pitbula da rastrgnu psa lutalicu, a potom pretio aktivistima da će proći isto i psovao "majku srpsku"

  • 21

Snimak na kom se vidi kako dva pitbul terijera krvoločno napadaju psa lutalicu, nahuškani od strane monstruma koji snima krvavi pir, preplavio je društvene mreže ovih dana.

Ovaj strašan zločin protiv životinja preneli su svi mediji, a izazvao je burne reakcije kod svih koji su ga odgledali. Sada ostaje otvoreno pitanje da li će nadležni organi reagovati i kazniti vinovnike ovog nedela.

- Reč je o dva krivična dela, mučenje i zlostavljanje životinja i organizovanje borbe pasa. Očigledno je da ovom dečaku nije prvi put da tako zlostavlja pse. Na nama je da podnesemo krivičnu prijavu. Na policiji je da izvrši uviđaj i utvrdi da li su psi registrovani na njega. Taj čovek je opasan po okolinu jer je od tih životinja napravio zveri - kaže Tatjana Ostojić iz Udruženja za zaštitu životinja Alfa.

Članovi Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS otkrili su da se radi o Danijelu M. iz Srpske Crnje i najavili su, takođe, krivičnu prijavu protiv njega, zbog čega im je on zapretio da će proći isto kao nesrećna životinja.

Kada smo pokušali da dobijemo objašnjenje od Danijela za ovaj neljudski čin, na telefon nam se javio stariji čovek koji je pretio da će nas prijaviti policiji zbog uznemiravanja.

U uznemirujućem videu je zabeleženo kako Danijel M. svoja dva psa huška na lutalicu, na koju oni brutalno kidišu rastržući je zubima, dok bespomoćna životinja cvili.

(Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kuca70

    1. oktobar 2013 | 16:42

    Alo decko malo da se smiris nasta ti to lici da psujes nekome mater srpsku pa ti si u srbiju nisi u albaniju nebi ti savetovao da se kurcis

  • Duško

    1. oktobar 2013 | 17:19

    Ma naravno da nece, takvu budalu ce pustiti na slobodi! Al ako ga policija ne uzme u ruke, onda cemo ga mi uzeti u ruke i uraditi sve što je on psu uradio mada u 100puta gorem obliku. Decko jadan si al ces biti jos jadniji!!!!!

  • Ivana

    1. oktobar 2013 | 16:41

    Kako ces gorit u paklu neka neka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA