PLJAČKA UŽIVO: Pretio puškom policajcu, pa odneo pun kofer para (VIDEO)

Zločin se dogodio ispred benzinske pumpe, za samo nekoliko sekundi, a lopovi su pobegli s plenom ukradenim kolima, koja su ostavili nekoliko kilometara dalje

  • 4

Usred bela dana prestravljeni čuvar predao je kofer pun novca čoveku koji mu je zapretio puškom na benzinskoj stanici u Velikoj Britaniji.

Dramatičan trenutak, u kom je drzak lopov uperio oružje u čuvara, preteći mu, pojavio se na internetu, jer je ceo događaj snimljen "okom" sgurnosnih kamera. Čuvar novca je otišao u prodavnicu i krenuo ka svom vozilu, kada ga je lopov iznenadio. Pljačkaš je pušku uperio u stražara, koji je automatski bacio metalnu kutiju s novcem i povukao se u prodavnicu u Ilminsteru.

Osumnjičeni je pobegao s lica mesta u ukradenim kolima marke "ford fiesta", sa saučesnikom.

- Izvršenje ove pljačke je trajalo samo nekoliko sekundi. Istražujemo slučaj i dobro napredujemo, ali moramo da popričamo sa svima koji mogu da mi daju bilo kakvu informaciju - rekao je Endi Terle, portparol policije.

Detektivi su utvrdili da su kola ukaredena, šest dana pre pljačke, i da su tablice promenjene. Automobil je pronađen nedaleko od mesta zločina.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    2. oktobar 2013 | 18:24

    Врло педантна пљачка.. :) Мсм, да се разумемо, могао је и да убије човека, ни за шта.. Важно је, да се завршило, без жртава..

  • Deda mraz

    2. oktobar 2013 | 22:37

    Firme koje se bave transportom novca imaju naredjenje da novac predaju u ovakvim slucajevima.

  • Aleksandar

    3. oktobar 2013 | 08:28

    Tako se to radi...gledajte i ucite!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA