Silovana dok je spavala, mužu priznala za doručkom!

Poljakinja (40) u snu osetila dodire po telu, isprva je mislila da se radi o njenom suprugu, a onda joj je napadač stavio ruku preko usta, da ne bi vrištala. Žena je tek za doručkom saopštila mužu šta se desilo

  • 5

Makarska policija i splitsko Županijsko državno tužilaštvo (ŽDO) počela je da istražuje neobičan slučaj silovanja koji im je prijavila poljska državljanka gošća jednog hotela u Makarskoj, međutim prijava je povučena.

Poljakinja stara 40 godina došla je na letovanje u Hrvatsku sa suprugom. Oni su sporne večeri izašli, popili nekoliko pića i bili pod uticajem alkohola, saznaje list "Slobodna Dalmacija", iako policija ni ŽDO nisu želeli da govore o ovom slučaju.

Tokom noći žena je osetila dodire po telu, ali je u prvi mah mislila da je reč o suprugu. Međutim, tad joj je nepoznati muškarac stavio ruku na usta, da ne bi mogla da pozove pomoć, a sam nasilni seksualni čin trajao je vrlo kratko.

Šokirana žena je, nakon što je zlostavljač otišao, navodno pokušala da probudi supruga, međutim, kad u tome nije uspela, sačekala je jutro i ispričala mu za doručkom o nemilom događaju. Nakon toga oboje su otišli u policiju. Nadležni istražuju slučaj, ali još nije poznato da li je potvrđen napad.

Prema navodima, brava na sobnim vratima nije oštećena, a pored kreveta je pronađena čaša s pićem. Ne zna se da li je ženi ubačeno neko omamljujuće sredstvo, pa se zbog toga suprug Poljakinje nije probudio, a s obzirom da je u toku dana prijava povučena čitav slučaj ostaće misterija.

(Telegraf.rs / Izvor: slobodnadalmacija.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefek

    2. oktobar 2013 | 16:18

    Mislila je da je suprug,ali osjetila je malo veću kiflu!!!!Pa kad si vec tu,peglaj Miško!!!!!

  • dr. dare

    2. oktobar 2013 | 16:59

    Dok je u igri i alkohol nisu tu cista posla. Mozda su se kresnuli a nisu se prepoznali.

  • Shonez

    2. oktobar 2013 | 19:51

    Silovatelj je bio Duško Dugouško a njoj bilo krivo što je kratko trajalo pa ga je cinkarila mužu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA