Šta vas čeka na Festivalu Paralel (VIDEO)

Festivalski program se završava prvog vikenda u oktobru, segmentom "Subkultura van kruga dvojke" - besplatnim strip radionicama, namenjenim mladima

  • 0

Drugi Paralel, Beogradski Festival Subkulture otvoren je 30. septembra, svirkom rok benda "Impuls", dodelom nagrada najboljim autorima crteža u okviru Fejsbuk takmičenja "Strip i ploče", i obeležavanjem 20 godina od kultne radijske emisije "Velika rokenrol prevara".

Nakon više nego uspešne izložbe “Film u stripu“, 1. oktobra, i tribine "Uloga subkultura u razvoju mladih" Instituta za psihologiju, posetioce ovog festivala, 5. oktobra od 20.30 časova očekuje koncert kantautora romantičnog britanskog popa Lojda Kola u UK Palilula.

Ovo je prvi put da velika zvezda 80-ih nastupa u ovom delu Evrope. Kol će svirati pesme i iz perioda sa "Commotionsima", stare tri decenije, kao i najnovije, sa poslednjeg albuma “Standards”.

Kolov koncert u UK Palilula, koncipiran je kao dvočinska predstava, on će svirati dva puta po 45 minuta, sa pauzom od 15 minuta, a u Beograd, dolazi u okviru svoje aktuelne akustične turneje, samo dan nakon beogradskog koncerta, očekuju ga dva koncerta u Parizu, a zatim Valensija, Bearselona, Lisabon.

Festivalski program se završava prvog vikenda u oktobru, segmentom "Subkultura van kruga dvojke" - besplatnim strip radionicama, namenjenim mladima.

Cena karte je 1.500 i 1.800 dinara. Mesta prodaje: blagajna UK Palilula od 17 do 20 časova na prodajnim mestima Eventima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA