PARALEL FESTIVAL: Lojd Kol prvi put u Beogradu! (VIDEO)

Kolov koncert u UK Palilula koncipiran je kao dvočinska predstava, sviraće dva puta po 45 minuta, s pauzom od 15 minuta

  • 0

Drugi Paralel - Beogradski festival subkulture, u Beograd i u ovaj deo Evrope, prvi put dovodi veliku zvezdu britanskog popa 80-ih Lojda Kola.

On će nastupiti u Ustanovi kulture Palilula večeras od 20.30 časova.

Sa svojim bendom "Lloyd Cole & The Commotions" Kol je uspeo da spoji intelektualne tekstove, nastale pod uticajem različitih književnih i filozofskih dela, i istovremeno jasne i na prvo slušanje upečatljive i pevljive melodije.

Njegovi hitovi "Jennifer she said", "Lost weekend", "Perfect skin" spadaju u apsolutni mejnstrim pop muzike 80-ih.

Njegov poslednji album "Standards", koji je izašao krajem juna ove godine, kako sam kaže, nastao je pod velikim, ličnim i umetničkim uticajem Boba Dilana, dok je sam Kol bio i ostao inspiracija mnogim bendovima.

Kolov koncert u UK Palilula koncipiran je kao dvočinska predstava. On će svirati dva puta po 45 minuta, s pauzom od 15 minuta, a u Beograd dolazi u okviru svoje aktuelne akustične turneje. Samo dan nakon beogradskog koncerta očekuju ga dva koncerta u Parizu, a zatim u Valensiji, Bearseloni, Lisabonu...

Cena karte su 1.500 i 1.800 dinara. Mesta prodaje: blagajna UK Palilula od 17 do 20 časova, kao i na prodajnim mestima "Eventima".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA