PETROVAC NA MLAVI: BMW-om udario u cisternu

Goran J. (25) prebačen u beogradski Urgentni centar sa višestrukim prelomima, nakon što su ga spasioci izvukli iz potpuno smrskanog auta

  • 2

 Goran J. (25) iz Krepoljina kod Žagubice teško je povređen u saobraćajnoj nesreći kod Petrovca na Mlavi kada je svojim vozilom marke BMW udario u cisternu.

Do nesreće je došlo na putu Požarevac–Petrovac, u naselju Trnovče, kada je Goran, vozeći prebrzo, naglo prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa cisternom marke "iveko", kojom je upravljao Branislav M. (56) iz Ćovdina kod Petrovca.

- Tom prilikom vozač BMW-a zadobio je teške telesne povrede u vidu preloma lobanje, višestrukih preloma udova i kuka, kao i prelom skočnog zgloba. Vozilo Hitne pomoći brzo je stiglo na lice mesta i lekari su povređenom odmah ukazali prvu pomoć. Međutim, on nije mogao odmah da bude prebačen u bolnicu jer je bilo nemoguće izvući ga iz potpuno smrskanog auta, u kojem je bio priklješten - saznajemo iz istrage.

Tek kada je ekipa Sektora za vanredne situacije došla i isekla slupani auto, povređeni vozač je izvučen iz njega i prebačen u petrovačku bolnicu, a potom u beogradski Urgentni centar.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Segic

    7. oktobar 2013 | 18:06

    Izvini Dingo ali komentar ti bezveze......kao prvo procitaj tekst a zatim ga i razumi....pa onda komentarisi.......

  • Dingo

    4. oktobar 2013 | 17:16

    Pa zurio covek po gorivo, a mora da je zurio na pos'o.Dozvola ionako kosta200 eura, kupice on drugu. Ovo je Srbija brale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA