KRKOBABIĆ: LDP se igra rizičnim izjavama, skuplja jeftine poene preko leđa jakih!

- JP Pošta Srbije jedno je od retkih preduzeće koje je dostavilo Odluku o upisu prava svojine nad nepokretnostima i pre zakonom propisanog roka - navodi se u saopštenju za Telegraf jedne od najuspešnijih srpskih kompanija

  • 3

Pošte Srbije ispoštovale su sve zakonske rokove državne odluke i procedure kada je u pitanju upis prava svojine na nepokretnostima, navodi se u saopštenju jednog od najprofitabilnijih domaćih javnih preduzeća, a kao odgovor na napade koje su na njihov račun u Skupštini Srbije izrekli pojedini poslanici LDP-a.

U izjavi za Telegraf Milan Krkobabić, generalni direktor Pošta Srbije, ponašanje Liberalno-demokratske partije je nazvao "rizičnim igranjem" i dodao da na poslovanje Pošte svi mogu samo da se ugledaju:

- Na petoj redovnoj sednici UO JP PTT Sapobraćaja "Srbija", održanoj 2. oktobra, doneta je odluka o upisu prava svojine na nepokretnostima, u skladu sa odredbama Zakona o javnoj svojini, usvojenom pre dve godine, po kome su sva javna preduzeća u Republici Srbiji bila u obavezi da do 6. oktobra 2013. godine preduzmu sve potrebne mere, radnje i aktivnosti na zakonskom regulisanju pitanja svojine nad nepokretnostima koje koriste i kojima upravljaju, navodi se u saopštenju, i dodaje:

- JP Pošta Srbije jedno je od retkih (ako ne i prvo) preduzeće koje je svom osnivaču dostavilo Odluku o upisu prava svojine nad nepokretnostima i pre zakonom propisanog roka i tako smo još jednom pružili primer savesnog i odgovornog poslovanja i rukovođenja i krajnje profesionalnog odnosa prema javnom interesu oličenom u imovini kojom preduzeće raspolaže, zaključuje se u saopštenju dostavljenom Telegrafu.

U izjavi za naš portal Milan Krkobabić, generalni direktor Pošta Srbije, odgovorio je na, kako kaže, "paušalne i stereotipne predizborne" prozivke Liberalno-demokratske partije u raspravi, koja je upravo u toku u Skupštini Srbije:

- Mi smo za poslednjih nekoliko godina ne samo pokazali i dokazali da se dobrim i poštenim upravljanjem može ostvariti veliki profit, investirati, da se mogu otvarati nova radna mesta, već i da se može poštovati javna imovina, tako da su ove paušalne prozivke na naš račun upućene iz verovatno puke potrebe da se preko leđa jakih i najboljih stekne neki predizborni poen, kaže Milan Krkobabić za Telegraf, i dodaje:

- Šta drugo očekivati od LDP-a osim neproverene i rizične izjave, a sve u sklopu njihovog rizičnog igranja i ponašanja. Na njihovom mestu ja bih bio ozbiljno zabrinut, ali na svu sreću nisam na njihovom mestu, niti se igram, niti se bavim rizičnim stvarima, a interese javnog preduzeća koje vodim branim radom, istinom i činjenicama - kaže Krkobabić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dekac

    4. oktobar 2013 | 16:12

    Ma slusaj ovog idiota iz dinastije Krkobabic...

  • Bogoje

    4. oktobar 2013 | 18:28

    Tesko da je on idijot-mi smo jos i veci od njega kad dopustismo da on uopste moze da bilo sta kaze a pogotovu s ovog radnog mesta!

  • lima

    4. oktobar 2013 | 19:57

    Bolje postarima obezbedi kvalitetne uniforme i cipele koje ne propustaju vodu i ne stvaraju zuljeve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA