Policijski inspektor suspendovan jer je pretukao vlasnika kafića

Na proslavi rođenja svog deteta u kafiću "MM" inspektor Goran M. pretukao D. B., vlasnika kafića, zbog čega je suspendovan do okončanja disciplinskog postupka

  • 20

U kafiću "MM" u Požarevcu prošle noći izbila je tuča za vreme slavlja kojim je policijski inspektor Goran M. (30) proslavljao rođenje svog deteta.

U jednom momentu došlo je do svađe posle koje je ovaj kriminalistički inspektor pretukao je D. B., vlasnika kafića. Sve se dogodilo naočigled njegovih kolega policajaca, koji nisu reagovali i zaštitili napadnutog, niti su ovaj slučaj prijavili nadređenima.

Istraga je pokrenute tek posle prijave porodice pretučenog ugostitelja i trenutno je u toku saslušavanje svih aktera tuče u Policijskoj upravi Požarevac.

Policijska uprave saopštila je da je inspektor Goran M.  suspendovan do okončanja disciplinkog postupka. 

- Protiv inspektora Gorana M. (30) podneta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje. On je udaljen je iz Ministarstva unutrašnjih poslova i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak - stoji u saopštenju.

- Osim policijskog službenika koji se sumnjiči da je ovo krivično delo izvršio van službe, krivična prijava za isto krivično delo podneta je i protiv Aleksandra M. (29) iz Požarevca. Protiv svih policijskih službenika koji su prisustvovali događaju van službe i nisu preduzeli mere iz svoje nadležnosti pokrenut je disciplinski postupak, jer nisu sprečili izvršenje dela i nisu događaj prijavili, kako policiji tako i svojim rukovodiocima - navodi se u saopštenju.

(D. K.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baron

    4. oktobar 2013 | 22:34

    Ne cudi me sto svaki dan imate bar po jednu pricu sa divljeg zapada zvanog Pozarevac... Mafijasko-policijski roreni pusteni su 90-ih i sve su širi, nedao Bog da prijavis nesto ili nekoga ugasio si... Prvo resiti problem u kriminalce iz policije pa tek onda izaci na ulicu!!!

  • Sasa

    4. oktobar 2013 | 22:36

    Zorice ti stvarno neznas sta pises.

  • Perica

    4. oktobar 2013 | 22:40

    Policija=Banda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA