Tinejdžeri uhapšeni zbog poljupca na Fejsbuku!

Marokanska policija je uhapsila tinejžerku i tinejdžera zato što su na društvenoj mreži Fejsbuk objavili sliku na kojoj se ljube, što je podstaklo druge korisnike da objave veliki broj sličnih fotografija

  • 5
POLJUBAC ZA DOČEK Tanjug

Marokanska policija je uhapsila tinejžerku i tinejdžera zato što su na društvenoj mreži Fejsbuk objavili sliku na kojoj se ljube, što je podstaklo druge korisnike da objave veliki broj sličnih fotografija, saopštile su tamošnje organizacije za zaštitu ljudskih prava.

-Reč je o dečaku i njegovoj devojci koji su uhapšeni u četvrtak zato što su prekršili zakon o nedoličnom ponašanju u javnosti time što su objavili sliku na kojoj se ljube - rekao je predsednik udruženja za ljudska prava "Rif" Čakib al Kajari.

Fotografija je uslikana ispred srednje škole koju tinejdžeri pohađaju, preneo je AFP.

Oni se nalaze u pritvoskoj jedinici za maloletnike u gradu Nadoru, na severoistoku Maroka, gde građani mirno protestuju, zahtevajući njihovo puštanje na slobodu.

Incident je izazvao veliku pažnju među mladim ljudima u Maroku, pa su i drugi parovi na svojim Fejsbuk nalozima objavili slične fotografije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    5. oktobar 2013 | 10:35

    Bolesno bolesno. Ali da su otisli kod mule u dzamiju i vencali se na 15 minuta mogli su da rade sta hoce. Bolesno

  • Nele

    5. oktobar 2013 | 11:08

    Pa i treba da se ljube nece valjda da se ubijaju

  • zullu

    5. oktobar 2013 | 12:21

    Islam, again...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA