Nikolić: Omogućiti Srbima da nesmetano glasaju

Uputili smo jasnu poruku EU, pre svega: Ukoliko ne budu stvoreni uslovi za regularne i demokratske izbore i ukoliko svim Srbima koji imaju pravo da biraju ne bude omogućeno da slobodno i nesmetano glasaju, Srbija će ponovo razmotriti da li da u njima učestvuje, kaže Nikolić

  • 3

Predsednik Tomislav Nikolić poručio je danas da će Srbija ponovo razmotriti da li da učestvuje na lokalnim izborima na KiM ako se svim Srbima koji imaju pravo da glasaju ne omogući da slobodno i nesmetano glasaju.

- Uputili smo jasnu poruku EU pre svega: ukoliko ne budu stvoreni uslovi za regularne i demokratske izbore i ukoliko svim Srbima koji imaju pravo da biraju ne bude omogućeno da slobodno i nesmetano glasaju, Srbija će ponovo razmotriti da li da u njima učestvuje - rekao je Nikolić na komemoraciji u Jajincima.

Predsednik Srbije je, pozivajući Srbe na KiM da ostvare pravo da u svom interesu biraju svoju, srpsku lokalnu samoupravu, naglasio da će tako zajednička borba za KiM biti uspešna, a cilj lakše ostvariv.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TNT

    5. oktobar 2013 | 13:25

    Omoguciti Srbima da zive!!!

  • Bogoje

    5. oktobar 2013 | 13:39

    Pa omogucite vi onima koji nece da ne glasaju,ne ucenjijte ih i ne maltretirajte vise skolovani covece s master diplomom,jadno je da tom narodu i dalje vi nesto govorite a prodali ste ih bedno da bednije nemoze i ti kominaru i dramoser picousti a posobno okrugli iz peci kome zabranise ulazak a on se kao naljuti i u ponedeljak na ribanje kod estonke.

  • zoks

    5. oktobar 2013 | 17:33

    Zasto kao da su Srbi bilo kada nesto pametno izabrali. Pogledaj te samo zadnjih 25 godina da ne idemo dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA