Osuđeni srpski Boni i Klajd!

Prva žena koja je osuđena na 40 godina zatvora, Olivera Krsmanić, pravosnažno je ipak osuđena na 15 godina zatvora za ubistvo taksiste Nezira Šišića

  • 29

Olivera Krsmanić, prva žena koja je pre nekoliko godina bila osuđena na maksimalnih 40 godina zatvora, pravosnažno je ipak osuđena na 15 godina zatvora, što je 25 manje od prve presude.

Odlukom Apelacionog suda, ona je proglašena krivom zbog toga što je u noći između 11. i 12. aprila 2005. godine u Beogradu ubila taksistu Nezira Šišića.

- Kada je taksista dovezao na lokaciju koju je tražila i uzeo novac za vožnju, ona je izvadila pištolj i pucala mu u potiljak sa razdaljine od najviše deset centimentara. Kada je ubila Šišića, sela je na mesto suvozača, nogama izgurala njegovo telo iz automobila i nastavila da ga vozi, navodi se u presudi.

U ukradenom automobilu, ubrzo joj se pridružio Slobodan Jordanov, koji je istom presudom osuđen na 20 godina zatvora.

- Zajedno su se zaustavili na pumpi u Mojsinju, na kojoj je Jordanov ubio radnika Zorana Radovića, navodi se u odluci suda.

Potom su zapalili taksi vozilo, kako bi prikrile tragove.

Dan kasnaije, kada je policija pokušala da ih zaustavi, Jordanov je zapucao i ranio policajca Nenada Jelića.

Istom presudom Mladen Mitrović, koji im je pomagao posle zločina, i ako je znao da su ubili dvoje ljudi, osuđen je na četiri godine i četiri meseca zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ki

    5. oktobar 2013 | 14:43

    15 godina, cime je zasluzila smanjenje kazne, dobrim ponasanjem u pritvoru?

  • luka

    5. oktobar 2013 | 14:38

    I zašto su ovim monstrumima smanjene kazne!?! Zašto!?! Pu *ebem ti državu!!!

  • Perica

    5. oktobar 2013 | 14:50

    Kakvi bre Boni i Klajd?! Moron i debilka, pogledaj im retardirane njuske. A apelacioni sud=kancer u metastazi na telu Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA