Uhapšena ozloglašena baka zbog dilovanja droge

Amerikanka Tereza Anderson (58) bila je na čelu porodične kriminalne organizacije. Pored nje, u trgovinu drogom bili su uključeni i njen muž, sin, tri ćerke, pa čak i jedna unuka

  • 1

Amerikanka Tereza Anderson (58), poznatija pod nadimkom Kraljica Kreka, jedna je od devet uhapšenih dilera droge koje je američka policija uhapsila u Bafalu.

Andersonova je bila na čelu porodične kriminalne organizacije. Pored nje, u trgovinu drogom bili su uključeni i njen muž, sin i tri ćerke, pa čak i jedna unuka.

Policija je radila na njenom slučaju nekoliko meseci, a otkriveno je da je Andersonova bila vođa kriminalne organizacije i da je rukovodila operacijama u poslednjih 10 godina.

- Bili su glavni snabdevači kokainom u tom delu grada. Radili su 24 sata dnevno. Imali su monopol. Nasiljem i zastrašivanjem su suzbili svoju konkurenciju i jedini su dilovali drogu u svom delu grada - saopšteno je iz policije.

Kraljica Kreka, kako su je prozvali američki mediji, trenutno je u pritvoru. Ako na suđenju bude proglašena krivom, očekuje je zatvorska kazna u trajanju do 20 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA