LOZNICA: SAJ pregovara s policajcem, ranjena žena u šok sobi!

Policajac Dejan M. (30), koji je sinoć u okolini Loznice pucao u svoju ženu i držao oca za taoca, i dalje je zatvoren u kući sa, kako tvrdi, tri pištolja. Na lice mesta stigla Specijalna jedinica policije iz Beograda

  • 12

Policajac Dejan M. (1983), koji radi u beogradskoj policiji odeljenja za obezbeđenje i dežurstvo, opkoljen je u Jadranskoj Lešnici pored Loznice nakon što je sinoć oko 20 časova pucao u suprugu, ali se i dalje ne predaje. U međuvremenu su stigli i pripadnici Specijalne jedinice policije iz Beograda.

Naime, Dejan M. je sinoć otišao u butik gde radi njegova supruga i ispalio nekolio metaka u nju u nameri da je ubije. Pucao joj je u glavu, ali je jedan metak pogodio u vrat, a drugi u ruku.

Ona je sa težim povredama najpre zbrinuta u lozničkoj bolnici, gde je njeno zdavstveno stanje stabilizovano, a potom je prebačena u Urgentni centar u Beogradu gde je podvrgnuta neurohirurškoj intervenciji i nalazi se u šok sobi.

Nakon toga uzeo je njen auto i odvezao se u selo Lipnički Šor i otišao u kuću svog oca gde se zatvorio, a oca držao kao taoca.

Na to mesto stigao je i pregovarački tim MUP-a iz Beograda koji je do pola pet jutros pregovarao sa njim, nakon čega je Dejan oslobodio oca.

On je i dalje zatvoren u kući, koju je policija blokirala. Zna se da kod sebe ima jedan službeni pištolj, a on tvrdi da poseduje još dva. Na licu mesta nalaze se pregovarački timovi iz Šapca i iz Beograda.

Dejan ima dete sa ženom sa kojom je u braku i dete iz prvog braka. Kako saznajemo, među supružnicima su već dve godine narušeni odnosi, a pre mesec dana su dodatno zaoštreni.

Kako saznajemo, starešine su više puta Dejana slali kod psihologa na preglede.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    8. oktobar 2013 | 10:04

    Tako je, kod psihologa i psihijatra a on je i dalje u aktivnoj sluzbi i poseduje sluzbeni pistolj... ko je bre ovde lud...?

  • Dada

    8. oktobar 2013 | 09:55

    Čuvar reda i zakona! Tanka je linija izmedju policajca i kriminalca.

  • Komentator

    8. oktobar 2013 | 10:29

    Policajci, policajci....kakve sve psihopate imate u svojim redovima...interventna sva na steroidima, samo se pumpaju...svest im pomucena...sramota! Gori ste od kriminalaca, oni bar znaju na kojoj i cijoj su strani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA