DRAMA U LOZNICI: Specijalci uz šok-bombe upali u kuću, policajac se ubio!

U kuću je prvo ubačen suzavac, a potom i šok-bombe, a iz dvorišta su odjekivali hici. Prema nezvaničnim informacijama, policajac se ubio. Nekoliko ekipa Hitne pomoći krenulo ka porodičnom domu Markovića

  • 17

Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srbije upali su u kuću u Lipničkom Šoru kod Loznice u kojoj je od sinoć od 22 sata bio zatvoren policajac Dejan Marković, koji je prethodno ranio nevenčanu suprugu, a decu i njene roditelje uzeo za taoce.

U kuću su prvo ubačeni suzavac i šok-bombe, a iz dvorišta su odjekivali hici. Nekoliko ekipa Hitne pomoći krenulo je ka porodičnom domu Markovića. Prema nezvaničnim informacijama, policajac se ubio.

Veruje se da se policija na ovaj korak odlučila jer nisu uspeli pregovori koje je Marković imao prvo s ujakom, a zatim i s majkom, koja je nešto posle 15 časova izašla iz kuće.

Policijski pregovarački tim je od jutros ponovo uspostavio kontakt s Markovićem, koji je tražio da mu dovedu ujaka Dragana Stankovića, jer jedino u njega ima poverenje i samo s njim želi da priča.

Zato je ujak oko 14 sati došao ispred kuće.

Načelnik Policijske uprave u Šapcu Slaviša Spasojević, koji se nalazi na licu mesta, rekao je agenciji Beta da je policija opkolila kuću u kojoj je naoružani muškarc zatvoren od sinoć oko 22 časa.

- On je sam u kući. Kuća je opkoljena - rekao je Spasojević.

Načelnik šabačke policije je rekao da osumnjičeni sinoć nije iznosio nikakve zahteve. Kako je naveo, ranjena žena je van životne opasnosti.

Osumnjičeni Marković s nevenčanom suprugom ima devojčicu od tri godine, koja je bezbedna. On je svoju ženu ranio juče oko 17 sati.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MmM

    8. oktobar 2013 | 17:02

    @milojko Nikakva steta sto se ubio. Ovako bi robijao mozda godinu dana pa bi onda verovatno ubio i zenu i cerku

  • Nenad

    8. oktobar 2013 | 17:16

    Osudjujem njegov zlocin prema zeni..ali netreba nista na brzinu rasudjivati i osudjivati ga...zbog cega je to uradio samo on zna i niko vise...ipak je ostao covek i nije svoje dete ubio...mlad covek napali ga djavoli..nije bio svestan sta je uradio...nek mu bog oprosti

  • Milojko

    8. oktobar 2013 | 17:13

    Leba ti...pa da si ti to uradio sigurno bi bila "steta". I on je bio neciji sin i otac ako cemo tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA