Fido tvrdi da nije kriv, Danilović ga i dalje tereti!

Odbrana je na pripremnom ročištu u Višem sudu u Beogradu dostavila i fotografije, snimljene nekoliko dana posle napada na predsednika KK Partizan u "Kafanici", na kojima se vidi da je i Branko Filipović imao povrede po telu. Pevač Kiki Lesandrić pružio podršku Filipoviću

  • 2

Branko Filipović Fido, koji je optužen da je 18. maja u "Kafanici" na Košutnjaku pokušao da ubije predsednika KK Partizan Predraga Danilovića, izjavio je danas u Višem sudu u Beogradu da ne priznaje navode optužnice i najavio da će izneti odbranu kada počne suđenje.

U sudu je danas održano pripremno ročište, zatvoreno za javnost, na kom su se optuženi, njegovi branioci, kao i oštećeni Danilović, koji je sedeo u publici, izjasnili o predlozima.

Kako Telegraf saznaje, Filipovićeva odbrana sudu je danas dostavila i fotografije, snimljene nekoliko dana posle incidenta u "Kafanici", a na kojima se vidi da je i on imao povrede po telu.

Danilović je, navodno, danas ponovio da ostaje pri ranijoj odluci da se pridružuje krivičnom gonjenju Filipovića, sa kojim je do te noći bio dobar prijatelj.

Iako javnost nije mogla da uđe u sudnicu, veliki broj prijatelja Branka Filipovića okupio se u Palati pravde da mu pruži podršku. Među njima je bio i pevač Kiki Lesandrić.

Posle pripremnog ročišta, Filipović je vraćen u pritvor, u kom je od kada je uhapšen 2. juna.

Početak suđenja zakazan je za 28. oktobar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    9. oktobar 2013 | 14:34

    Nije ni Danilovic ‘dobrica‘al sta je sad ovo ispasce da je on kriv!!!!???

  • ZliZo

    10. oktobar 2013 | 03:06

    Nije da nije,a nije ni ds nije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA