UHAPŠEN MANIJAK: Seksualno zlostavljao 300 devojčica!

Holandska policija je kod osumnjičenog muškarca pronašla više od 26.000 snimaka i 144.000 fotografija devojčica uzrasta od 10 do 17 godina. Mediji navode da je on devojčice namamljivao preko interneta, a da je sa 11 devojčica imao i seksualni odnos

  • 2

Holandska policija uhapsila je muškarca (48) osumnjičenog da je seksualno iskorišćavao na stotine devojčica preko interneta, saopštila je kancelarija javnog tužioca.

- Osumnjičeni muškarac je tokom osam godina preko interneta seksualno iskorišćavao skoro 300 devojčica starosti između 10 i 17 godina - rekao je tužilac.

Za četovanje na internetu koristio je mnoštvo imejl naloga i lažnih adresa, a pošto bi stupio u kontakt sa devojčicama navodio bi ih da pred veb-kamerom izvode seksualne radnje na sebi, što je snimao, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Policija je pronašla više od 26.000 snimaka i 144.000 fotografija kao i brojne zapise dopisivanja na kompjuteru osumnjičenog koga su holandski mediji identifikovali kao Frank R, prenosi AFP. On je optužen i da je sa 11 devojčica imao seksualni odnos, od kojih sa tri u svom domu.

Pretpostavlja se da osumnjičeni nije postavljao slike na internet. Veruje se da je tridesetak devojčica poreklom iz Belgije, a ostale su iz Holandije. Vlasti su do sada identifikovale 65 devojičica starosti između 10 i 17 godina, a policija pokušava da ih identifikuje prema zaplenjenim slikama.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lvan

    9. oktobar 2013 | 20:02

    Pa ako ih nije primoravao, ja bih i roditelje kaznio. Sve koje iskoristio, primorao, a nemaju roditelje, za to ga streljati, ako je uradio

  • Cobi ns

    10. oktobar 2013 | 09:01

    A kako roditelji mogu kontrolisati ćerku??Šta ako se konektuje na ulici,tel.ili u igraonici??Roditelji,na žalost,imaju male ili nikakve mogućnosti kontrole komunikacije svoje dece-to je cena savremenog življenja!!Ne možeš ni da zabraniš,jedino da zatvoriš u podrum-a to nije rešenje(priznaće ovi pametnjakovići)za bilo čije dete....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA