Britanski advokat oteo svog sina na igralištu u Austriji!

Nakon borbe za starateljstvo sa svojom nevenčanom suprugom, oteo sina, pošto ga je izveo u park sa detetovim dedom

  • 0

Austrijska policija intenzivno traga za britanskim advokatom Stefanom Gomolom, za kojeg veruju da je oteo svog sina od njegove majke, koja inače živi u Austriji otkad je prekinula vezu sa njim.

Dejli Mejl javlja kako policija sumnja da će Gomoli sina odvesti na ostrvo Sark, gde inače živi.

Dečak Kaspar (4) otet je na igralištu u Badenu u ponedeljak, izvestila je policija. Dečak i njegova majka ranije su živeli na Sarku, ali su se u aprilu 2012. godine preselili u Baden, pošto su se roditelji razišli.

Nakon razilaska majka je dobila starateljstvo nad dečakom, a njegov otac se od tada bori za starateljstvo nad njim. U februaru ove godine Kaspar i njegova majka posetili su Sark, ali su se vratili u Austriju, pošto je njegov otac pretio da će ga poslati u internat.

Austrijska policija izvestila je da se Stefan neočekivano pojavio u Badenu u ponedeljak i tražio od bivše devojke da vidi svog sina. Majka se složila i rekla da sina može da odvede u park, ali samo pod uslovom da i dečakov deda pođe sa njima.

Gomol i dečak nestali su kada je dečakov deda bio u WC-u. Potraga za dečakom je u toku.

(Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA