Staratelj silovao, pa pokušao da ubije devojčicu (12)

B. I. (38) je uhapšen zbog sumnje da je silovao dvanaestogodišnju devojčicu, koju je potom pokušao da ubije gurnuvši je sa terase na prvom spratu porodične kuće

  • 12

Crnogorska policija uhapsila je B. I. (38) iz Kline u Metohiji, nastanjenog u Podgorici, zbog sumnje da je silovao, a potom pokušao da ubije dvanaestogodišnju devojčicu, čiji je staratelj.

Uprava policije je navela da je B. I. prvo silovao devojčicu, a nakon toga pokušao da je ubije tako što ju je gurnuo sa terase, koja se nalazi na prvom spratu porodične kuće.

Povređena devojčica je prebačena u podgoričku bolnicu, gde je zadržana radi lečenja, a, kako je policija saopštila, trenutno nije životno ugrožena.

- B.I. je uhapšen i predat nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i silovanje- navela je Uprava policije Crne Gore.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djeneral

    9. oktobar 2013 | 19:21

    JEBEM LI TI POREKLO TO POREMECENO!DA SE MENE PITA UMIRAO BI U NAJGORIM MOGUCIM MUKAMA!MOLIO BI DA TE S A M O UBIJEM!

  • Zorica

    9. oktobar 2013 | 19:55

    Šokirana sam!! Kakvi su to ljudi kada siluju decu ili ih ubijaju? Kako je Centar za socijalni rad dodelio uopšte dete na staranje nad devojčicom? Kakvi su to psiholozi, pedagozi, psihijatri, sociolozi? Jadno dete!

  • ddddd/

    9. oktobar 2013 | 19:11

    Njega treba po kratkom postupku!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA