HOĆE NANOGICU: Kristijan Golubović traži kućni pritvor

Advokat Kristijana Golubovića zatražio je da se njegovom klijentu ukine pritvor i da mu se on zameni nošenjem elektronske nanogice, kućnim pritvorom, jemstvom i oduzimanjem svih dokumenata. Sudija Prvog osnovnog suda odbio je ove predloge

  • 12
Kristijan Golubović Foto: S. Pikula

Advokat Nikola Todorović, branilac Aleksandra Kristijana Golubovića (44), optuženom za dilovanje heroina, zatražio je na današnjem suđenju da se njegovom klijentu ukine pritvor i da mu se on zameni nošenjem elektronske nanogice, kućnim pritvorom, jemstvom i oduzimanjem svih dokumenata.

Međutim, sudija Snežana Petričić iz Prvog osnovnog suda je odbila ove predloge, kao i predloge za saslušanjem svedoka odbrane. Advokat Todorović je istakao da se njegov klijent tri godine i 10 meseci nalazi u pritvoru, te da nema nameru da beži.

Na današnjem suđenju preslušano je 13 prisluškivanih razgovora između Golubovića i još trojice optuženih. Golubović je istakao da ima 1.000 svedoka da predloži za salušanje, ali da bi mu trebalo mnogo vremena da ih on nabroji.

Inače, suđenju je u sudnici Okružnog zatvora u Beogradu prisustvovala i kuma Milorada Ulemeka Legije, Sanja Bujošević, supruga Nenada Bujoševića (44), zvanog Rambo, osuđenog na višegodišnju robiju zbog učešća u u ubistvu četvorice funkcionera SPO na Ibarskoj magistrali 1999. godine.

Suđenje se nastavlja 17. oktobra u 10 časova u sudnici Okružnog zatvora.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir1

    10. oktobar 2013 | 19:17

    Mislim da on ne bi znao ni da pobegne...

  • žandarm

    10. oktobar 2013 | 18:25

    Nije on neki zlikovac, veci je saradnik, ja bi mu dao kucnu slobodu uz narukvicu, nece on nikud iz bg

  • Zemunac

    10. oktobar 2013 | 18:19

    Naravno, stavite mu nanogicu na nogu i pistolj u ruku pa idemo u 90-te iz pocetka....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA