Ubola dečka u oko, nije hteo seks sa dve devojke!

Unesrećeni dečko optužene La Kristal King-Vulfork (28) rekao je istražiteljima da se ona u sitne sate vratila kući pijana i probudila ga kako bi imali seksualni odnos u kojem bi učestvovala i devojka koju je dovela

  • 6

Žena iz Gilforda u Kaliforniji optužena je za pokušaj ubistva muškarca koji je odbio da učestvuje u njenim seksualnim fantazijama.

Unesrećeni dečko optužene La Kristal King-Vulfork (28) rekao je istražiteljima da se ona u sitne sate vratila kući pijana i probudila ga, tražeći seksualni odnos u kojem bi učestvovala i devojka koju je dovela.

On je naveo da je nakon što ju je odbio, La Kristal postala agresivna, dograbila nož i kada je on pokušao da utekne, ubola ga je u oko.

Povređeni je bio dovoljno priseban da razoruža Vulforkovu, sakrije nož pod dušek i pobegne. Nakon toga pozvao je prijatelja da ga odveze u bolnicu. Osim uboda u oko, povređeni mladić ima posekotinu na ruci i manju na glavi.

Optužena La Kristal je izjavila da je kobne večeri bila u klubu iz kojeg se kući vratila sa ženskom osobom. Najpre je s njom stupila u intimne odnose, a potom zatražila od dečka da im se pridruži, i tada ju je on odbio.

Kada je partnerka La Kristal otišla, Vulforkova se navodno naoružala nožem, jer je znala da će njen dečko pobesneti zbog incidenta. Na pitanje da li je zaista pobesneo, odgovorila je da nije. Pozvala se na prethodne slučajeve nasilja koji su joj dali za pravo da veruje da će se ponoviti.

Prema njenoj tvrdnji, prilikom otimanja oko noža, došlo je do obostranog povređivanja, ali dodaje da se ubadanja nožem ne seća. Kao predmete kojima jesu nanesene povrede navela je mobilni telefon i svećnjak.

Vulforkovu zakon tereti za pokušaj ubistva.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    11. oktobar 2013 | 17:18

    Vidite li vi kakva je strokava,nebi je j..o ni za tepsiju bureka

  • Lud Zbujen

    11. oktobar 2013 | 15:55

    E peskircina jedna umesto da umesi ove camuge on pobego o sto mene tako losa kombinacija nr zatekne

  • Sarke

    11. oktobar 2013 | 16:49

    I treba kada je krelac..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA