PEĆ: Ubijen rođak Nasera Keljmendija

Policija je nedaleko od mesta na kojem je ubijen Dževdet Keljmendi pronašla zapaljen automobil, pa su zaključili da je reč o delu profesionalaca, kao i da je najverovatniji motiv osveta

  • 7

Jedan od bliskih rođaka navodnog kralja balkanskog podzemlja Nasera Keljmendija ubijen je u Peći, javljaju kosovski mediji.

Dževdet Keljmendi i Kastriot Kukaj, poznat i pod nadimku Toti, ubijeni su dok su sedeli u kafiću u centru Peći.

Na njih su iz vozila "kalašnjikovima" pucali, za sada neidentifikovani napadači.

Policija je nedaleko od mesta događaja pronašla zapaljen automobil, pa su zaključili da je reč o delu profesionalaca, kao i da je najverovatniji motiv osveta.

Dževdet Keljmendi jedan je od bliskih rođaka Nasera Keljmendija, koji u pritvoru čeka odluku kosovskih sudova o zahtevu Sarajeva da bude izručen kako bi mu se u BiH sudilo zbog niza kriminalnih dela.

Naser Keljmendi upisan je i na crnu listu američkog predsednika Baraka Obame, kao jedna od osoba koje predstavljaju pretnju po stabilnost Balkana.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    13. oktobar 2013 | 00:10

    Ako

  • goran

    13. oktobar 2013 | 13:46

    Ufff sta procita.sad necu moci da jedem jedno mesec dana.salim se!!!! Super neka se sosoni samo rokaju izmedju sebe.kamoli te srece da se svaki dan njih 1000 poginu!!!

  • TDI

    13. oktobar 2013 | 09:45

    Nemojte tako biti na kraj srca. Najbolji su albanci iz peći!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA