Dobro jutro, ovde Putin

Na sajtu Budilnikputins.ru možete besplatno naručiti da vas probudi automat koji zvuči kao glas ruskog premijera

  • 1

Želite da vas probudi Vladimir Putin? Nikakav problem! Dovoljno je da posetite sajt Budilnikputins.ru na kome besplatno možete naručiti da vas probudi niko drugi do - ruski premijer. Tačnije, glas automata koji zvuči potpuno isto kao glas glavnog favorita u trci za predsednika Rusije.

"Dobro jutro, ja bih Vam preporučio da ustanete iz kreveta. Dok Vi spavate, neko je odavno na nogama i radi kao rob. Nadam se da ćete shvatiti ovu informaciju", glasi poruka kojom vas može probuditi automat.

Ova usluga dostupna je svima koji imaju rusku SIM karticu. Pojavila se pred same predsedničke izbore koji su zakazani za 4 . mart, mada je Putinov portparol Dmitrij Peskov izjavio da izborni štab "nema nikakve veze s tim projektom".

Buđenje možete naručiti sebi ili za nekog drugog.

“Našali se s drugovima. Uključi budilnik i Putin će ih pozvati. Biće im dovoljno za sve slučajeve u životu. Namesti da se ponavlja. Putin će te buditi svakog dana", piše u reklami sajta.

"Dobro jutro, Vaš šef me je zamolio da vam prenesem jednu veoma važnu informaciju. Ako nećete da radite ujutru, radićete noću. Izuzetaka neće biti", još jedna je od opcija koju možete izabrati.

(Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA