Presekao grkljan učiteljici pred učenicima! (VIDEO)

Učiteljica Tejlor je posmatrala kako se đaci igraju u školskom dvorištu tokom popodneva, a iznenada joj se, iza leđa, prikrao muškarac koji ju je napao hladnim oružjem

  • 0

Stiven Braun (50) je krvnički presekao grkljan Keli Tejlor (53), učiteljici osnovne škole, naočigled njenih đaka na velikom odmoru, saopštila je policija.

Braun iz Long Biča, SAD, otac je žrtvinih unuka i uhapšen je za svirepo ubistvo. Nož je nađen između mesta zločina i tržnog centra, gde je Braun lišen slobode.

Učiteljica Tejlor je posmatrala kako se đaci igraju u školskom dvorištu tokom popodneva, kada joj se Braun navodno prikrao s leđa sa hladnim oružjem u rukama. Nekoliko učenika je odmah otrčalo u školu kako bi prijavili napad.

Pamela Hafman, sestra izbodene učiteljice, potrčala je ka njoj kada je saznala za nesreću.

- Znala sam da se neće izvući. Braun je bio iznerviran jer je Keli dobila starateljstvo nad njegovom decom - rekla je ožalošćena sestra.

Policija još nije utvrdila motive zločina i nije još istražila veze između žrtve i nasilnika.

Skoro 100 ljudi, prijatelja, članova porodice, bivših učenika i policije, prisustvovali su memorijalnom skupu za nastavnicu na mestu gde je ubijena. Cveće, sveće i baloni su stavljeni na klupu gde je sedela u toku napada.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA