Objavljen fotorobot osumnjičenog za kidnapovanje Medlin Meken

Na osnovu opisa svedoka metropolitenska policija napravila je fotorobota muškarca za koga se veruje da je umešan u nestanak male Britanke Medlin Meken

  • 3

Metropolitenska policija objavila je dva fotorobota belog muškarca smeđe kose, starog između 20 i 40 godina, za koga veruje da je osoba viđena u portugalskom mestašcetu Praja da Luz u vreme nestanka male Britanke Medlin Meken.

Slike su napravljene na osnovu odvojenih opisa svedoka koji su videli muškarca u letovalištu one večeri pre pet godina kada je devojčica nestala.

Mada su na dve slike vidljiva blaga odstupanja u fizičkim karakteristikama, detektivi su uvereni da je reč o jednoj istoj osobi. Slike će  biti prikazane u televizijskoj emisiji "Krajmvoč" na kanalu BBC, u okviru novog apela za pomoć međunarodnoj javnosti.

 Medlin Meken je nestala trećeg maja 2007. godine iz apartmana u Algarveu (Portugal), dok su njeni roditelji bili na večeri u tapas-restoranu nedaleko od aparmanskog kompleksa. Kada su oko deset sati uveče došli da provere gde je, ustanovili su da je nema.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    15. oktobar 2013 | 09:09

    Foto robot lici na njenog oca :/

  • gde je pravda

    15. oktobar 2013 | 10:18

    Ostavili dete samo i otisli na veceru?kakvi su to roditelji???

  • nezadovoljština

    15. oktobar 2013 | 03:05

    Ovo levo je možda Šeki Turković, mada je on na Farmi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA