Venčali se pred strojem 63. padobranskog bataljona! (FOTO)

Maja Grbić, od danas Maja Nešić, kaže da je presrećna i da se nije pokajala što je prihvatila predlog svog supruga da se venčanje obavi pred strojem, u vojnom ambijentu

  • 4

Na vojnom aerodromu Niš, danas su se, pred strojem 63. padobranskog bataljona Specijalne brigade Vojske Srbije, venčali vodnik Milan Nešić i Maja Grbić, diplomirani psiholog.

- Pripadnik sam Vojske Srbije i želeo sam da se ovde, na niškom vojnom aerodromu, u mojoj drugoj kući, venčam sa mojom voljenom Majom. Zahvalan sam drugovima i kolegama što su nam priredili divnu svečanost, što su izveli demo padobranske skokove i time ulepšali venčanje. Siguran sam da ćemo ovaj dan pamtiti do kraja života i da će on biti duboko urezan ne samo u burmama već i u našim srcima - rekao je vodnik Nešić.

Maja Grbić, od danas Maja Nešić, kaže da je presrećna i da se nije pokajala što je prihvatila predlog svog supruga da se venčanje obavi pred strojem, u vojnom ambijentu.

Venčanje je obavljeno u okviru svečanosti obeležavanja 14. oktobra, datuma formiranja padobranskih jedinica. Svečanosti su prisustvovali komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Aleksandar Živković, komandant Specijalne brigade brigadni general Ilija Todorov, predstavnici lokalne samouprave grada Niša, Srpske pravoslavne crkve, MUP-a, udruženja veterana, porodice poginulih i ranjenih pripadnika padobranskih jedinica, bajkeri iz Srbije i inostranstva i drugi gosti.

(Telegraf.rs / Izvor: Vojska Srbije )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • david

    14. oktobar 2013 | 21:22

    Divno! Sve najbolje i najlepše u vašem ljubavnom životu!!! :-)

  • Milos

    14. oktobar 2013 | 21:53

    Zaista lepo,originalno...samo da nema male greske pa ispravke na natpisu.:-)

  • Igor

    15. oktobar 2013 | 05:56

    Bravo,svaka čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA