JAVLJAJU SE PORODICI: Svedoci prepoznali ubice male Medelin Mekejn

Britanska policija, koja vodi globalnu potragu za devojčicom koja je nestala 2007, objavila je u nedelju da ima novu verziju događaja koji okružuju njenu navodnu otmicu

  • 0

Britanska policija primila je više od 300 telefonskih poziva i 170 e-mailova u odgovoru na apel upućen u BBC-jevoj emisiji "Krajmvoč" u ponedeljak uveče, a u  vezi sa prepoznavanjem fotorobota muškarca kojeg sumnjiči za upletenost u nestanak devojčice Medlin Meken.

Britanska policija, koja vodi globalnu potragu za devojčicom koja je nestala 2007, objavila je u nedelju da ima novu verziju događaja koji okružuju njenu navodnu otmicu.

Devojčica je nestala iz sobe u portugalskom odmaralištu Praja da Luz dok su njeni roditelju večerali sa prijateljima u obližnjem restoranu.

Emisija "Krajmvoč" biće prikazana na televizijama u Irskoj, Holandiji i Nemačkoj jer se velik broj turista iz tih zemalja u tom vremenu nalazio u portugalskom odmaralištu Praja da Luz.

Nakon emisije primljeno je 300 poziva i 170 e-mailova raznih svedoka, a mnogi od njih, kako kaže policija, do sada se nisu javljali u istrazi.

Roditelji nestale devojčice učestvovali su u emisiji i rekli da su "puni nade i optimizma" nakon nove rekonstrukcije događaja i novog apela svedocima.

Portugalska policija zatvorila je svoju istragu o nestanku Medlin Meken 2008. bez ikakvih konkretnih rezultata, ali je Skotland Jard 2011. krenuo u reviziju slučaja i 2013. odlučio ponovo da otvori istragu na temelju novih informacija.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA