Sosijete ženeral prikupio 5 tona hrane za 350 najugroženijih domaćinstava

Akcija se, u saradnji sa Bankom hrane, sprovodi već tri godine, a povod je obeležavanje Svetskog dana hrane

  • 1

Zaposleni "Sosijete ženeral banke" Srbija prikupili su, u humanitarnoj akciji, više od pet tona namirnica za stara lica koja žive u teškim materijalnim uslovima. Akcija se, u saradnji sa Bankom hrane, sprovodi već tri godine, a povod je obeležavanje Svetskog dana hrane.

"Sosijete ženeral banka" ponosna je na sve svoje zaposlene koji su se odazvali pozivu da podrže akciju. Ove godine prikupljeno je 36 odsto više namirnica u odnosu na prethodnu, a zahvaljujući najvećoj donaciji jednog klijenta – taj procenat viši je za čak 66 odsto nego lane.

- Samo zaposleni u banci sakupili su više od četiri tone hrane, dok posebnu zahvalnost dugujemo kompaniji PUBLIK iz Valjeva, koja je ovog puta bila najveći pojedinačni donator - navode iz "Sosijete ženeral banke".

Akcija je organizovana u svim ekspoziturama "Sosijete ženeral banke" širom Srbije, kako bi se prikupile osnovne životne namirnice za stara lica iz Beograda, Novog Sada, Niša i Užica.

Prikupljena pomoć uručena je udruženjima Hleb života i Željom do ostvarenja iz Beograda, EHO iz Novog Sada, Udruženju penzionera Niš i Centru za socijalni rad Užice, a namenjena je starim licima koja žive u veoma teškim socijalnim uslovima. Paketi će biti podeljeni korisnicima u sredu 16. oktobra, u prostorijama tih udruženja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA