UPOZORENJE: Policajac ostavio mrtvog vozača nasred puta!

Tao Lung (28) poginuo jureći "jaguarom" kroz naseljenu ulicu 240 km/h. Policija njegovo telo ostavila nasred ulice kako bi zastrašila narod

  • 1

Tao Lung (28) izgubio je život pokušavajući da svojim "jaguarom", vrednim 79.000 funti, prestigne drugo vozilo. Kada je stigla na uviđaj, kineska policija ostavila je otkriveno mrtvo telo nasred puta, da bi zastrašila prolaznike.

Mladi Kinez se trkao sa još jednim vozilom, jureći kroz naseljenu ulicu Kunminga, brzinom od 240 kilometara na čas, kada je jedan automobil pokušao da se isparkira iz svog dvorišta na ulicu. "Jaguar" se prevrnuo, pokušavajući da izbegne novo vozilo. Prvo je udario o ivičnjak, a zatim u drvo, što je izbacilo Lunga iz automobila. Tada ga je pregazilo drugo vozilo i nastupila je trenutna smrt.

Komšiluk je izjavio da su trke kolima u ovoj ulici česta pojava i upozorili su policiju da je samo pitanje trenutka kada će se ovako nešto ponovo desiti.

Statistike kažu da u Kini godišnje pogine oko 220.000 ljudi u saobraćajnim nesrećama.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uskoro

    17. oktobar 2013 | 03:19

    Ostavite ga tako dok se ne usmrdi, samo pazite da mala djeca ne gledaju dok starije silom tjerajte gledati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA