PARANOJA ILI REALNA OPASNOST: NATO bubamarama uništava Srbiju?

Nikola Aleksić, predsednik Ekološkog pokreta Srbije, tvrdi da je NATO ubacio narandžastu bubamaru koja je agresivna i uništava "domaću" bubamaru, a to je samo jedan od načina da se uništi Srbija

  • 39

Predsednik Ekološkog pokreta Srbije Nikola Aleksić tvrdi da se biološki rat protiv Srbije nastavlja i da su narandžaste bubamare, koje su se u velikom broju pojavile u nekim beogradskim naseljima, ubačene u nameri da se poremeti prirodna ravnoteža i uništi autohtona i korisna crvena bubamara.

On je upozorio da je narandžasta bubamara, koja je agresivna i uklanja korisnu "domaću" bubamaru, samo jedan od insekata i gmizavaca u rukama NATO-a i onih koji žele njihovim delovanjem da unište Srbiju.

- Ubačena je nova vrsta bubamare koja menja prirodnu ravnotežu sa onom pravom bubamarom koja je istinski korisna i omiljena - naglasio je Aleksić.

U prilog tome podsetio je na veliku najezdu puževa golaća, koji su do sada bili nepoznati i koji uništavaju plastenike širom Srbije, kao i na rojeve skakavaca koji su ovog leta opustošili borski kraj.

- Bor su tokom čitavog leta opsedali oblaci skakavaca, koji su išli samo drumom, tako da su kola klizila po njima, a čuli su se takvi zvuci da je ljude podilazila jeza - rekao je Aleksić.

On je ukazao da su ekolozi Srbije pokušali više puta da upozore vlasti Srbije da se protiv zemlje vodi otvoreni rat radioaktivnom i hemijsko-biološkom metodom, ali da su naišli na ignorisanje i podsmeh.

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Superman

    17. oktobar 2013 | 08:36

    A secate li se kazni koje su u to vreme bile propisane ako ubijes bubamaru,one od 30000 din.. kod mene u kupatilu ih je bilo na desetine i nisam ih dirao,ali od sada ubijam narandzaste gde god ih vidim!

  • Nesa

    17. oktobar 2013 | 08:29

    Ma njih samo zanimaju PAREEEEEEEE... DAJ PARE, GDE SU MOJE PARE. Koja bre priroda. Sve smo unistili u rodjenoj zemlji. Sramota

  • stefan

    17. oktobar 2013 | 09:28

    Nije samo u okolini Beograda vec i u Niskom okrugu, tacnije Svrljig, prosle nedelje sam bio na vikendici nisam mogao da ih izbrojim koliko ih ima, na celu kucu su bile, samo su letele okolo, nikada u zivotu nisam video onoliko bubamara na jednom mestu.. A sto je najcudnije nemaju jarko crvenu boju vec su sve narandzaste i vecina bez pega..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA