Letovi Sarajevo-Beograd od kraja oktobra?

Redovna linija između Sarajeva i Beograda trebalo bi da startuje od početka zimskog reda letenja, a za početak su planirana četiri jutarnja leta nedeljno

  • 5

Avio-kompanija "BH Erlajnz" će uspostaviti ponovo redovnu liniju između Sarajeva i Beograda, a o tome se pregovora sa "Er Srbijom", kako bi letovi počeli poslednjeg vikenda u oktobru.

Novi let će biti rano ujutro, sa polaskom iz Sarajeva najkasnije u 6.00 časova, kako bi se putnicima omogućilo presedanje na što veći broj letova "Er Srbije", prenosi agencija Srna.

Letovi bi trebalo da startuju od početka zimskog reda letenja i nosili bi oznaku "BH Erlajnza" i "Er Srbije", prema kodšer sporazumu.

Drugi dnevni let obavljala bi "Er Srbija" sa polaskom u 14.10 časova svakodnevno iz Beograda i 15.30 sati iz Sarajeva, avionom ATR 72-500, uz kasnije povećanje kapaciteta i angažovanje većeg aviona.

U početku je planirano da između Sarajeva i Beograda budu četiri jutarnja leta nedeljno - ponedeljkom, utorkom, četvrtkom, subotom, a da se kasnije, od letnje sezone 2014, frekvencija poveća i da polasci budu svakodnevni.

(Telegraf I Izvor: B92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • naky

    17. oktobar 2013 | 05:30

    Komentatori sve veliki stručnjaci za avio saobraćaj, moj do mojega. Da li mislite da Londonu treba 5 aerodroma kada bi iz i njega leteli samo Londonci! Svi veliki aerodromi, a i nacionalne avio kompanije su velike jer se obavlja tranzitni saobraćaj. Kad letiš u New York prvo letiš u London, Frankfurt, Zurich... Air Serbia vuče prave poteze. Privući putnike iz okruženja, zato su nam potrebne česte veze sa gradovima u regionu.

  • dovla

    17. oktobar 2013 | 00:20

    BHAirlines pocinje da leti ka Beogradu na perzijskim cilimima

  • Bane

    16. oktobar 2013 | 23:42

    Већ поcтоји cвакодневни лет из и за Cарајево. Овде је прича да ће јутарњи лет да преузме БХ ерлајнз у договору cа Ер Cрбијом а да ће Ер Cрбија да лети до Cарајева cредином дана. Поента је у договору а не у идеји да cе као уcпоcтавља нешто чега није било. Чак је и БХ Ерлајнз летео ка Београду пре коју годину. Ни то није новоcт.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA