AMFILOHIJE: Vladu CG pritiska pederski lobi!

Amfilohije smatra da iza globalne seksualne revolucije stoje svetske organizacije s ogromnim finansijskim zaradama i sredstvima

  • 18

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije smatra da je vlast u Crnoj Gori pod pritiskom evropskih gej lobija, jer je prihvatila da u Podgorici 20. oktobra bude održana "Parada ponosa".

Mitropolit je u otvorenom pismu organizatorima "parade bestidnosti" u Podgorici poručio da muželštvom (gejstvom) dolazi do sunovrata ljudske prirode, jer "žensko nije žensko, muško nije muško".

On pita "zar nije ovaj duhovni otrov negovanja nagona, razvrata i svih polnih nastranosti od malih nogu neuporedivo zarazniji i dugoročno opasniji za ljudsko zdravlje od bilo koje droge i zatrovane hrane".

Ova "globalna seksualna revolucija" je, prema rečima mitropolita Amfilohija, utoliko nečovečnija, ukoliko iza nje stoje svetske organizacije s ogromnim finansijskim zaradama i sredstvima.

On podseća da je Rusija zabranila javnu paradu čuvajući svoj izvorni moralni kod, a da je Srbija to učinila iz bojazni da ne dođe do erupcije destrukcije i uličnih sukoba koje izazivaju ovakve parade.

- Vlast u Crnoj Gori očigledno se nalazi pod pritiskom evropskih pe.erskih lobija koji koriste potrebu Crne Gore za evropskim integracijama. S druge strane, ona poznaje violentnost svoga naroda i njegovu ukorenjenost u iskonskim moralnim vrednostima, pa joj nije nimalo lako - istakao je mitropolit crnogorsko-primorski.

(Telegraf / Izvor: Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PopBrazil

    17. oktobar 2013 | 01:46

    Možda bi najbolje bilo da sve gay ljude vlada Crne Gore pošalje u penziju po receptu Crkve! Njima bi Anfilohije da brani da šetaju a Kacavenda sa sve penzijom u luksuznom manastiru sv. Petke! Dvostruki aršini, pozivanje na nekakve lobije i sl. sr..a ovog vladike je smesno! Da li je i na Sabor i Sinod Crkve izvršio isti taj lobi pritisak da nagradi Kacavendu penzijom i luksuzom ili da cuti o Filaratovim gay orgijama koje niko ne pominje!

  • TODE

    17. oktobar 2013 | 00:17

    Radoviću da li će kačavenda da predvodi taj skup u pg?!

  • GoranM

    17. oktobar 2013 | 00:05

    Ko li tebe pritiska, Risto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA