Miroslav Mišković ponovo bio u policiji

Saslušanje vlasnika "Delta holdinga" završeno je u PU Novi Beograd oko 12.30 sati, pošto je dva i po sata u svojstvu građanina odgovarao na pitanja policije o povezanosti svojih firmi s firmama Darka Šarića

  • 11

Vlasnik "Delte" Miroslav Mišković danas je u svojstvu građanina dao izjavu policiji u PU Novi Beograd. Mišković je pozvan u policiju kako bi dao izjavu o povezanosti svojih firmi s firmama Darka Šarića.

On je na saslušanju, koje je završeno oko 12.30 časova, proveo dva i po sata.

Podsetimo, vlasnik "Delta Holdinga" je ranije optužen za malverzacije s putarskim preduzećima, trenutno se brani sa slobode, a u tom slučaju je nedavno održano pripremno ročište.

Optužnica u tom slučaju podignuta je protiv Miškovića i još deset lica, a vlasnik Delte pušten je 23. jula iz pritvora u kom je proveo više od sedam meseci, nakon što je njegova kompanija uplatila jemstvo od 12 miliona evra u dinarskoj protivvrednosti.

Njemu je privremeno oduzet pasoš i određena mu je mera zabrane napuštanja boravišta, uz obavezu javljanja svakog prvog radnog dana u mesecu policiji.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsija

    17. oktobar 2013 | 10:23

    Koliko saric ima stanova u belvilu a vode se na firmu posto jos nisu prodati

  • Zaga

    17. oktobar 2013 | 11:47

    Tu pričicu o povezanosti sa Šarićem prosuo je pre par godina Cane Subotić, a on je baš mustra kojoj treba sve verovati...

  • Ljilja

    17. oktobar 2013 | 13:19

    Ova istraga ne može biti kompletirana dok se ne razjasne veze Šarića sa ovdašnjim političarima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA