DELTA: Mišković nikada nije poslovao sa inkriminisanim osobama

- Delta Holding, njegovi zaposleni, njegov predsednik, kao i članovi porodice predsednika kompanije, apsolutno nikada nisu poslovali sa inkriminisanim osobama, što je predsednik danas u policiji, u svojstvu građanina, i objasnio - navodi se u saopštenju

  • 8

Kompanija "Delta holding" tvrdi da njen predsednik Miroslav Mišković, članovi njegove porodice i zaposleni u "Delti" apsolutno nikada nisu poslovali sa inkriminisanim osobama, a što je Mišković danas, u svojstvu građanina, i rekao u policiji.

"Iako Holding ne komentariše medijske spekulacije, ovoga puta izloženi smo vrhuncu agresivne kampanje, koja nam nanosi veliku štetu u zemlji, u regionu i svetu, zbog čega smo prinuđeni da branimo svoj ugled i svoje poslovanje, u nadi da će državni organi i mediji prestati da se bave nerazumnim spekulacijama", navodi se u saopštenju "Delta holdinga".

"Delta holding" je navela da je zbog "nastavka i pojačavanja nezapamćene hajke koja se vodi protiv Delte i njegovog predsednika, kompanija prinuđena da ponovo odgovori na spekulacije koje se iznose u javnosti i ugrožavaju ugled kompanije i egzistenciju 8.000 porodica čiji članovi u njoj rade".

"U skladu sa dobrom korporativnom praksom, Delta Holding, njegovi zaposleni, njegov predsednik, kao i članovi porodice predsednika kompanije, apsolutno nikada nisu poslovali sa inkriminisanim osobama, što je predsednik Mišković danas u policiji, u svojstvu građanina, i objasnio", navodi se u saopštenju.

Ranije danas Mišković je bio na saslušanju u Policijskoj upravi Novi Beograd gde je dva i po sata u svojstvu građanina odgovarao na pitanja policije o navodnom poslovanju sa firmama odbeglog narko bosa Darka Šarića.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đera

    17. oktobar 2013 | 15:58

    Mislim da nije mnogo razborito da se samo zbog nečijeg destabilizovanog rejtinga dovodi u pitanje ugled i poslovanje velkih kompanija sa hiljadama zaposlenih.

  • nikola

    17. oktobar 2013 | 15:54

    Nije, moj Miško je pošten...

  • стрептомицин

    17. oktobar 2013 | 15:38

    Ма није могуће?! Све си "поштено" зарадио. Хајд нек ти буде да ти "ниси пословао са инкриминисаним особама".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA