MIROVIĆ: Izgradnja puta Kragujevac-Batočina

Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave Igor Mirović konstatovao je da je do sada bilo dosta poteškoća i propusta u radu, ali da će detaljan plan pomoći da problemi budu prevaziđeni

  • 2

Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave predvidelo je u predlogu budžeta za 2014. godinu novac za intenzivniji nastavak radova na izgradnji puta od Kragujevca do Batočine, izjavio je ministar Igor Mirović.

- Novac će biti obezbeđen i za izradu dokumentacije varijantnih putnih pravaca u cilju odabira najpovoljnijeg rešenja za obilaznicu oko Kragujevca koja će biti veza Fiat automobila Srbije (FAS) sa putem Kragujevac-Batočina - kazao je Mirović.

On je u razgovoru sa generalnim direktorom kompanije FAS Antoniom Ferarom istakao da je u dosadašnjem radu na izgradnji ove saobraćajnice bilo mnogo poteškoća i propusta, ali da će u narednih nekoliko dana biti definisan detaljan plan kojim će biti utvrđeno na koji će način problemi biti prevaziđeni i radovi intenzivirani.

- Kako bismo zavšili ovaj važan put za Fijat i Kragujevac, ali i Srbiju, moramo da utvrdimo konkretne mere, unapredimo saradnju i komunikaciju između Ministarstva i ostalih ministarstava, ali i sa predstavnicima Kragujevca i Batočine - zaključio je ministar.

(Telegraf / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стрептомицин

    17. oktobar 2013 | 20:01

    Било, било, само нико да провери колико су се "градитељи" овајдили. Наравно у питању су милиони...

  • Miroslav

    18. oktobar 2013 | 08:30

    Bilo ke propusta ali poteskoce nisu bile jer nema na tom delu planine pa nema ni jedan tunel sta se podrazumevaju ta rec poteskoca?.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA