OBLJUBILI DEČAKA OMETENOG U RAZVOJU: Pedofilima 18 i 14 godina zatvora!

Toplica P. (59) i Darko M. (39) osuđeni zbog obljube nad maloletnicima, od kojih su dvojica pastorci prvooptuženog, a jedan je ometen u razvoju

  • 13

Viši sud u Smederevu nepravosnažno je osudio Toplicu P. (59) na 18, a Darka M. (39) na 14 godina zatvora zbog obljube nad petoricom maloletnika, od kojih je jedan ometen u razvoju. Više javno tužilaštvo najavilo je podnošenje žalbe, jer smatra da su optuženi osuđeni na nedovoljno stroge kazne.

Prema navodima optužnice, oni su u kući Toplice P. obljubili četiri dečaka stara osam, devet i 11 godina i jednog maloletnika od 17 godina, ometenog u razvoju. Među četvoricom dečaka, dvojica su bili Topličini pastorci, čija je majka prisustvovala izvršenju krivičnog dela. Ona je osuđena na dve godine zatvora, zbog podvođenja i omogućavanja polnog odnosa.

Nakon hapšenja dvojice optuženih, u aprilu 2012. godine, saopšteno je da je Toplica P. poslednjih šest meseci, u više navrata, u svoju kuću dovodio maloletnika (17) ometenog u razvoju, i sa njim, uz pretnje, imao seksualne odnose. U pomoćnoj zgradi i u svojoj kući, u istom periodu, osumnjičeni je imao seksualne odnose i sa svoja dva maloletna pastorka, dok je svog desetogodišnjeg sina primoravao da prisustvuje seksualnom činu.

Za Darka M. saopšteno je da u poslednjih šest meseci, u svoju kuću dovodio istog maloletnika i sa njim imao seksualne odnose. On je u istoj kući u poslednja tri meseca imao odnose i sa dvojicom dečaka, dok je Topličin sin i tada primoravan da prisustvuje obljubi.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xx

    17. oktobar 2013 | 21:53

    A takve bas vole u zatvoru! Narednih 18 i 14 god ce im biti uzivancija,kao sto je bila i jadnoj deci

  • zullu

    17. oktobar 2013 | 21:56

    Neće moći da učestvuju na "prajdu" sledeće godine...

  • Shonez

    17. oktobar 2013 | 22:08

    Vešala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA