POLUGOLA: Čistačica u vešu pere prozore (FOTO)

Fotografije su napravljene letos, a na njima je prikazana žena srednjih godina u gaćicama i brushalteru. Neimenovana žena pokazala je svoju smelost, a prolaznike je šokirala neobičnim postupkom

  • 12

Ekonomska škola u Banjaluci našla se usred skandala zbog fotografija koje su osvanule na internetu, a na kojima čistačica ove ustanove, naočigled prolaznika, čisti prozor obučena samo u donji veš.

Fotografije su napravljene letos, a na njima je prikazana žena srednjih godina u gaćicama i brushalteru. Neimenovana žena pokazala je svoju smelost, a prolaznike je šokirala neobičnim postupkom.

Na prvoj fotografiji ona je u prostoriji škole, dok već u sledećem momentu stoji na spoljnoj strani prozora i čisti oskudno odevena.

Sudeći po slikama, događaj je ovekovečen verovatno telefonom, a učenici škole, kojima je ovaj skandal pravi hit na internetu tvrde da je žena slikana iz susedne zgrade.

Fotografije navodno već neko vreme kruže među učenicima, dok su u javnost dospele tek sada i veoma brzo su se proširile internetom.

Nada Vulić, v. d. direktora Ekonomske škole, priznaje da čistačica još radi u ovoj ustanovi.

- Znam o kakvim fotografijama govorite. To je bilo letos, verovatno tokom godišnjih odmora kada nije bilo ni đaka, pre nekoliko meseci. Reagovali smo i opomenuli radnicu - navela je Vulićeva.

Ona ističe da su spremačicu "upozorili", i dodala da se sve desilo u trenutku kada je Ekonomska škola imala drugo rukovodstvo.

 

Direktor škole je tada bio Predrag Damjanović, aktuelni direktor Republičkog pedagoškog zavoda koji kaže da o ovom skandalu ne zna apsolutno ništa.

- Prvi put sad od vas to čujem. Ja sam tada bio direktor te škole, ali nisam znao za to. Ako se to zaista desilo, nedolično je i skandalozno. Takvim ljudima nema mesta u školi - naglašava Damjanović, i dodaje da bi sadašnja uprava trebalo da se pozabavi ovim problemom.

Podsetimo, sličan skandal zabeležen je letos u Sarajevu kada je žena, navodno sudija Vrhovnog suda FBiH, fotografisana kako potpuno gola pored prozora vežba, igra i čita novine.

(Telegraf.rs / Izvor: nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    18. oktobar 2013 | 12:59

    Zena kao prvo bez bilo kave zastitne opreme seta po ivici prozora koji je na dovoljnoj visini da pri padu pogine,ALI TO NIKOGA NNE ZANIMA.Bitno je da je neko primetio njene gace,pa sta sa tim,nije gola,suknja bi mogla da joj zapne i da izgubi glavu

  • Dada

    18. oktobar 2013 | 13:22

    Pravda za čistačicu!

  • LAVINIJA

    18. oktobar 2013 | 14:37

    NOSI KUPACI KOSTIM. A ZA OVE VRATOLOMIJE SA SPOLJNE STRANE FIKSNIH PROZORA UZIMAJU SE SERVISI SA ALPINISTIMA.ZENA KRVAVO ZARADJUJE SVOJU CRKAVICU DOK KRVOZEDNA CARSIJA MERI KILOGRAME I NAJZADOVOLJNIJA BI BILA DA SE NESRECNOJ ZENI DESI NESTO GADNO PRIDE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA