POŠTAR ANĐEOSKOG SRCA: Šaljite pomoć, ja ću je odneti ugroženima!

Svi oni koji žele da pošalju odeću, obuću i ostale stvari koje mogu da se iskoriste u predstojećoj zimi, mogu poslati paket na adresu Filip Filipović, Pošta 18435 Kuršumlijska Banja

  • 4

Nakon objavljivanja priče o poštaru Filipu Filipoviću, koji pomaže stanovništvu u udaljenim selima duž granice s Kosovom na teritoriji opštine Kuršumlija, našoj redakciji se obratilo mnogo čitalaca koji bi želeli da se uključe u prikupljanje pomoći za ugrožene osobe.

Za sve njih, ovaj čovek plemenitog srca objašnjava kako je najlakše da se to izvede.

- Drago mi je da ima ljudi koji žele da pomažu. Ja sam na terenu, pa ću svaku donaciju i isporučiti tamo gde treba. Nisam do sada otvorio namenski račun za pomoć tim osobama kako ne bi došlo do eventualne spekulacija oko trošenja. Zato i pozivam da svi oni koji žele da pošalju novac, mogu to da urade u bilo kojoj pošti. Treba da zatraže poštansku uputnicu, da kao primaoca navedu Filip Filipović, a da u delu za poruku obavezno stave da je to namenjeno za ugroženu decu i osobe iz Kuršumlijske Banje. Novac će biti uručen onima kojima je najneophodniji - ističe on.

Za one koji žele da pošalju odeću, obuću i ostale stvari koje mogu da se iskoriste u predstojećoj zimi, mogu poslati paket na adresu Filip Filipović, Pošta 18435 Kuršumlijska Banja.

- Pozivam dobre ljude da pošalju sve što može da usreći ugrožene sugrađane, ja ću im je odneti - kaže on.

Za sve one, koji žele detaljnije da se raspitaju o načinu na koji da pomognu, to mogu da urade pozivajući Filipa na broj telefona 066 204 606!

Pozivamo sve dobre ljude da se uključe u ovu akciju i pomognu građanima Srbije koji žive u uslovima života koji su bliži 19. a ne 21 veku!

Podsetimo, Filipović najugroženijima odnosi životne namirnice, odeću, obuću, pomogao je u renoviranju pošte, a njega tamošnji stanovnici iz zahvalnosti zovu "Anđeo čuvar!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojke

    22. oktobar 2013 | 22:21

    Ocekujem da ga Posta sada kazni zato sto to radi. Obicno kaznjavaju sve postare jer su na zadnjoj lestvici i do sad niko nije nagradjen. Samo su foteljasi zasticeni i to svi znaju. Gazimo sneg i radimo po kisi a za najmanju sitnicu dobijamo opomenu pred otkaz!! Hoce li se konacno postari udruziti i stati na put bahatim direktorima i sitnim uvlakacima( kontrolori). Sindikat sigurno nece jer oni imaju po 100000 din. Tuzna si Srbijo!!

  • Maki

    22. oktobar 2013 | 22:59

    Za svako postovanje i divljenje! Svaka cast! To je COVEK!

  • Бајкер

    22. oktobar 2013 | 23:06

    Анђеле,треба овој земљи таквих људи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA