NAJMOĆNIJI VIDEO IKAD: Ovo će vam vratiti veru u humanost! (VIDEO)

Snimak traje sedam minuta i prikazuje potencijalne tragedije i heroje koji instinktivno dovode u rizik svoje živote, spasavajući tuđe. Sigurno će vas dirnuti i podsetiti da smo svi tu jedni za druge

  • 4

Imamo samo jedan život, a trenutak nepažnje može da nas odvede u nepovrat. Humanost je ono što je u svima nama, a ovaj video-snimak pokazuje sudbine koje su mogle završiti tragično da nije bilo hrabrih i humanih ljudi.

Snimak traje sedam minuta i prikazuje potencijalne tragedije i heroje koji instinktivno dovode u rizik svoje živote, spašavajući tuđe. Nezgode su se najčešće događale na stanicama metroa i vozova, kada su neki slučajno ili namerno dospevali na šine, a humani ljudi su im spasavali živote.

Na početku klipa vidi se čovek koji skače na šine, samo nekoliko sekundi pre nailaska voza. Policajac, koji se našao na licu mesta, bio je veoma priseban i reagovao je u momentu spasivši muškarca sigurne smrti. U nekoliko minuta prikazane su slične ljudske sudbine, slabih koji su u svom očaju pokušali da sebi oduzmu život, kao i onih diskretnih heroja koji su se izdvojili iz mase i pokazali solidarnost kad je za to bio trenutak. 

Sigurni smo da će vas ovaj video trgnuti i naterati da, ako se ikada nađete u ovakvim situacijama, reagujete baš kao ovi hrabri ljudi, koji će bez razmišljanja pružiti pomoć drugima, jer nije teško biti human.

Bravo!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA